USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Луцькводоканалі» пояснюють, чого їх оштрафували

14 Квітня 2010 13:47
Комунальне підприємство «Луьцкводоканал» було оштрафоване Державною екологічною інспекцією всього лиш через те, що їм невчасно продовжили термін дії спеціальних дозволів на користування надрами.

Про це йдеться у роз’ясненні КП «Луцькводоканал», поширеному сьогодні Департаментом інформаційної політики Луцької міської ради.

«Несвоєчасне продовження терміну дії ліцензій «Луцькводоканалом» сталося з незалежних від підприємства причин. Документи на продовження терміну їх дії у Геоінформ України та Мінприроди водоканалом були подані ще півтора роки тому. Однак із незрозумілих причин КП «Луцькводоканал» не отримало від столичних структур ні відмови, ні прийняття цього подання» - йдеться у роз’ясненні.

«Минулого тижня деякі волинські інтернет-видання розповсюдили інформацію з посиланням на прес-службу Державної екологічної інспекції у Волинській області про те, що забруднюючих речовин у стічних водах на КП «Луцькводоканал» екологи не виявили, проте директора оштрафували» - йдеться у роз’ясненні.

«За повідомленням прес-служби Держекоінспекції, директора водоканалу було притягнуто до адмінвідповідальності у вигляді штрафу згідно зі статтею 47 КУпАП та статей 19, 23 та 65 Кодексу України «Про надра», нібито через несвоєчасне продовження терміну дії спеціальних дозволів на користування надрами з метою видобутку підземних прісних вод із п’яти водозаборів для водопостачання міста Луцька» - уточняють у «Луцькводоканалі».

«Проте, на жаль, в нашій державі працівники різних контролюючих служб не беруть до уваги те, що отримання підприємствами усіляких дозволів, ліцензій для здійснення своєї безпосередньої діяльності не завжди може залежати від них самих» - йдеться у повідомленні.

«Документи на продовження терміну їх дії у Геоінформ України та Мінприроди водоканалом були подані ще півтора роки тому. Однак «Луцькводоканал» не отримав від столичних структур ні відмови, ні прийняття цього подання. Іншими словами, ці подання продовжують лежати там без руху» - виправдовуються комунальники.

«Чому так сталося – це вже питання не до «Луцькводоканалу», директор якого просто став заручником такої ситуації. Хочеться сподіватися, що надалі подібні бюрократичні тяганини з усілякими непорозуміннями більше не повторюватимуться» - резюмується у роз’ясненні «Луцькводоканалу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пацан Показати IP 15 Квітня 2010 11:03
За 1,5 роки можна було поцікавитись чому ж документи лежать (приробити їм ніжки).
бб Показати IP 16 Грудня 2011 18:43
Б..,руссиш хочу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus