USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У столиці вже взялись за велосипедну інфраструктуру. ВІДЕО

20 Червня 2013 17:50
Громадський транспорт осучаснять, а для пішоходів, велосипедистів та водіїв облаштують спеціальні зони, - йдеться у сюжеті Першого Національного.

Пильнувати за безпекою всіх учасників руху обіцяє українська влада. Це прописано у Київській декларації, яку оприлюднять на Міжнародній конференції «Безпека пішоходів і велосипедистів». Документом також передбачено і вдосконалення роботи «служб екстреної меддопомоги». Зокрема, за рахунок інвесторів. За словами віце-прем'єр-міністра, в Україні вже діє низка програм, покликаних захистити пішоходів, водіїв та велосипедистів. Це, зокрема, стратегія підвищення рівня заходів безпеки та нова редакція Правил дорожнього руху. Віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко повідомив: кількість жертв на українських дорогах уже стала на чверть меншою, ніж торік.

«Дуже важливо те, щоб всі учасники руху, в тому числі і самі пішоходи, усвідомлювали відповідальність за свої дії за свої вчинки. Ми уже зазначили основні напрямки цієї роботи, які об'єднують як зусилля на законодавчому рівні, на рівні зусиль Міністерства охорони здоров'я, екстрена медична допомога і взаємодія з системою медичної допомоги є дуже важливим фактором», - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus