USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У «Сильній Україні» кажуть, що повісять новий банер – взамін спаленого

29 Квітня 2010 15:05
У політичній партії «Сильна Україна» кажуть, що, скоріш усього, надрукують і вивісять в центрі міста новий банер, оскільки той, що вивішений сьогодні, був підпалений невідомими.

Про це повідомив голова Бюро Волинської обласної організації партії «Сильна Україна» Сергій Ющак.

Він додав, що банер, який підпалили сьогодні вночі – уже другий. 24 квітня був вивішений такий же банер, проте після ночі з 25 на 26 квітня він виявився розірваний по вертикалі. «Раніше ми думали, що це зробив вітер, чи банер був неякісно зроблений, проте зараз, після сьогоднішнього інциденту вважаємо, що це також могли бути дії зловмисників» - сказав Сергій Ющак.

Ющак каже, що розцінює такі дії як навмисне пошкодження майна, що є порушенням закону. «У цьому мають розібратися правоохоронні органи» - сказав він.

На запитання, чи буде «Сильна Україна» виготовляти новий банер взамін підпаленого, аби повісити його на «Бім-бомі» в центрі Луцька, Сергій Ющак відповів: «Скоріш усього так». І додав, що коштує такий банер «недешево».

Сергій Ющак каже, що не згідний з думкою, ніби-то на їх банері зображена символіка неіснуючої держави. «Там зображений орден Великої Вітчизняної війни, в пам’ять про людей, які віддали своє життя за рідну землю. Мова йде про історію, і аж ніяк не про ідеологію» - сказав Ющак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Всезнайко Показати IP 29 Квітня 2010 15:19
Зловити та руки повідривати тим, хто це робить!!!
Колос Показати IP 29 Квітня 2010 15:44
Ми тобі підкажемо офіс партії "Сильна Україна". Туди підеш і повідриваєш, мудаки комуняцькі цього заслужили.
Всезнайко до Колос Показати IP 29 Квітня 2010 15:59
Нацистам малолітнім, вишкребкам бандерівським повідривати...
IRYSIA Показати IP 29 Квітня 2010 17:50
історія не повинна так перекреслюватися. історія - це ми , наші діти, наші матері і прадіди. Це пісня, з якої слів не викинеш, це орден, який має свою минувшину. А тому, я вважаю, ці галаси щодо комуняк та бандерівців, тут недоречні. Не варто так ставитися один до одного. Будьмо розумнішими , вищими над усим цим, мудрішими за корумповану владу. Усі ветерани заслуговують ПОВАГИ!
* Показати IP 29 Квітня 2010 21:31
Згідна з IRYSIA на 100%. Ветерани заслуговують поваги! А ті хто палять банери - неадекватні люди, яких треба притягнути до відповідальності!
стефко Показати IP 30 Квітня 2010 11:51
ветеранів потрібно шанувати в повному розуміні слова,А БАНЕРИ ХАЙ ПОВІСЯТЬ НА СВОЇХ КОТЕДЖАХ ЯКІ ПОБУДУВАЛИ ЗА РАХУНОК ТИХ ВЕТЕРАНІВ .ГАНЬБА ПОЛУКРОВКАМ ТИГІПКАМ!
мазурка Показати IP 2 Травня 2010 13:04
викарбуйте краще прізвища тих ветеранів що ще залишилися серед нас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus