USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька за рішенням суду можуть знести торговий центр

1 Квітня 2010 17:52
Верховний Суд України в конфлікті між ВНУ імені Лесі Українки і підприємцем став на бік університету - торговий центр на вулиці Винниченка опинився під загрозою знесення.

Депутат Луцькради Юрій Довгун розповів, що до нього звернувся підприємець, котрий будував цей торговий центр. Обранець громади, як голова постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва виступав за мирне рішення конфлікту між ВНУ та підприємцем.

«Логічно, що торговий центр у центрі міста ніхто розвалювати не буде. Проте, якщо таке відбудеться, то збитки ляжуть на плечі лучан та Луцькради», - сказав Юрій Довгун.

Він нагадав, що скандальна ситуація виникла через те, що на землю під торговим центром претендує університет. Винні нібито чиновники міськради, які видали документи на землю під будівництво без підпису попереднього ректора ВНУ. На офіційних паперах був підпис лише проректора. Через це «заварилася каша».

За словами депутата Юрія Довгуна, цей конфлікт «розпочався ще за часів Кривицького» і тривав близько 4 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
дідо Показати IP 1 Квітня 2010 20:00
Коцан показав свою дрібязковість...воюючи за 40 квадратник метрів,при тому,шо вимагає декілька гектарів для університета...ГАНЬБА РЕКТОРУ...
Хохма Показати IP 1 Квітня 2010 20:04
Рішення суду має виконуватись, оскаржуватись а не переноситись на плечі громади. Громада не підписувала документи-їх підписав конкретний чиновник. То нехай підприємець стягне з його збитки. Коли обєкт починав будуватись підприємця попереджували що його дії не законні. Так само як незаконне сьогоднішнє рішення сесії щодо передачі в суборенду в центрі території під бар.
* Показати IP 1 Квітня 2010 20:54
Коли будували, то казали, що і зупинка буде і бруківка і все буде чудово. А що маємо зараз? Там це будівництво взагалі було не потрібне. Рішення суду має виконуватись, бо в нашому місті порушення закону вже входить в систему. Як я і казала – почнемо собаками, закінчімо людьми.
дідо Показати IP 1 Квітня 2010 21:03
Універи від цих 40 квадратів є нехолодно,ніжарко...якшо знесуть,то буде тільки газон з травою...а от місто і громада за рішенням цьогож суду буде відшкодовувати підприємцю за "помилку чиновника"...ТАК ,ШО ХТО ПЕРЕМІГ ?
за кавою Показати IP 1 Квітня 2010 23:29
Досить пристойна споруда, я думаю розуму її залишити вистачить.. Одного не розумію, чому підприємець і керівництво ВНЗ домовитись не можуть..? Видно інтерес ректора у проекті не був врахований?
Dikenson Показати IP 2 Квітня 2010 08:40
Закон має бути для всіх. Якщо підприємець порушив Закон і є відповідне рішення суду - однозначно потрібно прибрати цю будівлю.
Цікавий Показати IP 2 Квітня 2010 08:44
Помилка чиновника чи відкат?
Лучанка Показати IP 2 Квітня 2010 09:00
І правильно, молодець Ігор, так їм і треба цим градоначальникам. А то продають все в нашому місті, в житлових будинках дозволяють добудовувати і казино й інші розважальні заклади.Точно знаю, що Коцан його не знесе, а якщо і знесе то він цю територію доведе до порядку. Він більший господарник, ніж вся міська рада і Шиба.
VSC Показати IP 2 Квітня 2010 09:54
Здание снести, чиновников под суд, компенсировать убытки за счет виновных. Спросите зачем? Чтобы был урок для остальных беспредельщиков.
goodok Показати IP 2 Квітня 2010 13:32
Я тут застосував би норми ЗУ "Про місцеве самоврядування", що передбачають відшкодування збитків, завданих рішеннями, дією чи бездіяльністю чиновника за його власний рахунок. А зносити будівлю - це туповато. В крайньому разі можна переоблданати в ще один корпус ВНУ)))
sasa Показати IP 3 Квітня 2010 14:57
Шибануті будують і закон їм не указ!!!
Тигіпко Показати IP 3 Квітня 2010 19:51
Пане довгун, не забудьте передати відсоток від отриманого від підприємця хабара на розвиток нашої партії! Заради реформ!
severpiter Показати IP 4 Квітня 2010 12:26
Вот меня больше всего заинтересовала фраза «Логічно, що торговий центр у центрі міста ніхто розвалювати не буде. Проте, якщо таке відбудеться, то збитки ляжуть на плечі лучан та Луцькради», - сказав Юрій Довгун." особенно то что горожане будут оплачевать этот бизнес центр! вам не кажится что эти чиновники много уже говорят! пускай сами из своих же карманов платят! а я вообще перестану платит налоги и пускай они вымирают! а то зажрались уже за наши деньги!
Гуцул до severpiter Показати IP 6 Квітня 2010 21:22
Может Вы что-то не поняли. Сказано же, что разваливать никто не будет. Чай не в России живём.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus