USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Pianoбой зібрав аншлаг у Луцьку

20 Жовтня 2016 13:26
Концерт гурту Pianoбой, який відбувся у стінах Луцького палацу культури 19 жовтня, зібрав повний зал гостей та поціновувачів таланту музикантів.

Розпочавши виступ, фронтмен гурту Дмитро Шуров зі сцени зауважив, що Pianoбой вперше за 6 років виступає у Луцьку. Та висловив надію, «що перше побачення з Луцьком не стане останнім».

До слова, незважаючи на те, що раніше гурт не виступав в обласному центрі Волині, послухати Pianoбоя зібрався повний зал Луцького будинку культури. І це при тому, що квитки коштували недешево, так, ціни на них стартували від 100 гривень.

Під час феєричного виступу фронтмен гурту зауважив, що хотів би інтерактиву з публікою, тож закликав глядачів підтримати його та заспівати разом. До слова, пісні Pianoбоя, які давно відомі прихильникам його творчості, увесь зал підхопив залюбки.

Серед інших звучали і пісні з другого альбому гурту «Не прекращай мечтать». Дмитро Шуров жартома пообіцяв, що лучанам гратимуть «доти, доки не піде кров з вух», на що зал вибухнув оплесками.

Однією з родзинок вечора стала пісня Джона Леннона Imagine. Її переклала українською мовою поетеса Ірина Цілик, і саме цю версію Pianoбой виконав у Луцьку.


Глядачів настільки захопив виступ гурту, що вони не хотіли відпускати його зі сцени, тож музиканти заспівали «на біс» знамениті «Шампанські очі» Скрябіна та власну пісню "Этажи".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Слухач Показати IP 20 Жовтня 2016 13:52
Напівпуста зала з купою вільних місць тепер називається аншлагом? Ото вже піарять цього клоуна. Треба ще десь там за лаштунками понтів музику пошукати. "Головна проблема музики в Україні - це особисто ти, бо ти слухаєш лайно" (с)
Анонім до Слухач Показати IP 20 Жовтня 2016 15:14
Що є то є...
kagan до Слухач Показати IP 20 Жовтня 2016 16:53
ти там був? заздри мовчки, полішук
Юлія до Слухач Показати IP 21 Жовтня 2016 14:48
Фото де навівпорожня, як ви стверджуєте зала, зроблене ще за 15 хвилин до початку концерту. Клоуна? І де піарять, на волинських новинах, для злобних коментаторів? )) Пошукайте музику у своїх лаштунках. Вас, можливо Земфірп запрошувала із собою в тур грати, як Діму? Чи ви екс-учасник "ОЕ"? А ні, тож Ви, мабуть, альбом з Вакарчуком записали.
Ольга до Слухач Показати IP 24 Жовтня 2016 09:47
Фото зроблені задовго до початку самого виступу, коли зал ще дійсно був напівпустим. І коли ми вже навчимось поважати чужі смаки, в т.ч. у музиці. Ці люди роблять непогану музику, у текстах є сенс, тому давайте просто поважати інших людей і перестати думати, що найкраща музика - тільки та, яку слухаю я.
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2016 14:52
на любителя!!!!
Лучанка Показати IP 20 Жовтня 2016 14:53
Шкода, що немає відео, де він співав і бігав по сцені!Так ефективніше було б.
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2016 21:34
По радіо пісня Кузьми "Шампанські очі", то вже в печінках....цей плагіат, краще б оригінал крутили.
Юлія до Анонім Показати IP 21 Жовтня 2016 14:44
Ви хоч розумієте різницю між плагіатом і кавером, о великий коментаторе?
Аліна Показати IP 23 Жовтня 2016 02:27
Просто ті, хто пишуть такий непотріб, спочатку ознайомилися б з особистісю Д.Шурова, почитали що він входив в "золотий склад" Океана Ельзи, найкращі альбоми "Суперсиметрія" та "Модель" були написані за його участі( це саме ті пісні, які у пам'яті всіх "Друг", "Майже весна", "Sussy", "Кішка", "Для тебе"). Дмитро Шуров один із засновників Esthetic Education, екс-піаніст та співпродуюсер Земфіри (альбом "Спасибо" повністю записаний з ним)+ до всього написав оперу "Лев и Лея", його запрошують імениті дизайнери озвучувати покази, він пише саундтреки до фільмів( «Хоттабич», «Гудзик», «Оранжлав», «Ігри в солдатики», «Як знайти ідеал», «Таємничий острів», «Слуга народу» ). Він один із найкрутіших імпровізаторів на території СНГ! Вільно володіє французькою та англ. мовами, так як у підлітковому віці навчався за кордоном(ліцей Огюста Ренуара в Франції та США) І це ще не вся інформація про нього!! Any questions???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus