USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Alyosha можуть не пустити на «Євробачення» через плагіат. ФОТО

22 Березня 2010 16:02
Співачку Alyosha (справжнє ім\'я Олена Кучер) зобов\'язали змінити пісню «To be free», із якою вона планувала виступити на «Євробаченні 2010» в Осло.
Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів перший віце-президент НТКУ Роман Недзельський.

«На національному відборі серед членів журі не було жодного співака чи продюсера, - зазначив Роман Стефанович. - Як журі могло вибирати кандидата на «Євробачення», якщо воно не може відрізнити ноту «до» від «соль». Шкода, що продюсер Ігор Ліхута не зміг бути присутнім. Він був заявлений в оргкомітеті національного відбору, але не увійшов до складу членів журі».

Недзельський підкреслив, що пісня співачки Alyosha перегукується з піснею американської рок-співачки Лінди Перрі «KNOCK ME OUT».

«Музика така ж, тільки слова трохи інші, - пояснив він. - Alyosha у неділю вже подала документи на конкурс. З такою піснею її не пустять на «Євробачення». Вона буде змушена обрати нову пісню. А НТКУ має заплатити комісії, яка приймала документи, великий штраф за зміну пісні».
За словами Недзельського, «Україна своїми скандалами довкола «Євробачення» вже прославилася на кілька років вперед».

Нагадаємо, співачка Alyosha перемогла на національному відборі, який відбувся 20 березня ввечері.

Дівчина народилася 14-го травня 1986-го року у Запоріжжі. Має двоє старших братів. Вони з дитинства кликали співачку Альохою і Льошою. Через це вона обрала псевдонім Alyosha.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 22 Березня 2010 21:21
Пісня, без питань класна. Шкода тільки, що Alyosha стибрила її і, очевидно, прийдеться шукати іншу пісню. Але, з іншої сторони, скандальчик в шоу-бізнесі ще нікому не заважав, а часто навіть навпаки додавав популярності. Тай нот то всього сім. :-) А виконання українки нічим не гірше від оригіналу. Для порівняння http://politikan.com.ua/1/0/2/15526.htm
Влад Показати IP 23 Березня 2010 08:09
Обдрысканная попсня.Такая Галоша может нравиться только валянкам.Развесте уши,разыньте рты.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus