USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

До юних дипломатів Волині з посланням звернувся Папа Римський Франциск

15 Січня 2017 15:16
“Filius datus est nobis, Princeps pacis (Is 9,5)” («Бо Дитя народилося нам, Князь миру» (Ісаї 9,5) – так звернувся Папа Римський Франциск до Марійки, Бориса та Павла Мовчанів. Юні дипломати з Волині роками продовжують підтримувати гарні стосунки з світовими знаменитостями, президентами і монархами, релігійними діячами, час від часу обмінюючись листами та запрошуючи шанованих осіб в гості.

Про це повідомляє Волинська регіональна дирекція НТКУ.

Цього року в листі з Ватикану люб’язно повідомили, що Папа Римський молиться про те, щоб Ісус – Князь миру приніс щастя для всіх дітей і їхніх сімей.

Монарші сім’ї Європи також не залишилися осторонь і в різдвяні свята вчергове надіслали повідомлення своїм давнім знайомим – Марійці, Борису та Павлу.

Князівська родина Монако вболіває за українців і бажає їм миру і святкового щастя протягом 2017 року. До князівської родини долучилися і Король Бельгії Філіп з Королевою Матильдою та юними принцами і принцесами: Єлизаветою, Габріелем, Еммануїлом, Елеонорою.

Добра традиція, хоча б на різдвяні свята, згадувати про народження Ісуса – Спасителя світу, вселяє надію: всі непорозуміння, конфлікти і зло можуть бути зупинені, якщо тільки повірити, що Христос – Посланник Неба, здатний примирити, дати любов, мир і щастя кожній людині.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, Марійка Мовчан уже не один рік листується з європейськими монархами політиками першої величини. Королеви та принци, президенти та прем'єри і навіть Папа Римський відповідають їй ввічливістю. А народилося таке незвичне хобі з простої дитячої допитливості. У домашній колекції Мовчанів - сотні листів від найвпливовіших людей світу.

До слова, тільки для управителя Росії діти з Волині свого часу підготували ноту протесту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus