USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Подарунки від Леоніда Кучми - відповідь на лист дітлахів з Волині

24 Грудня 2014 10:21
Поки що, єдиний із українських політиків, хто, окрім листа та слів-привітання, надіслав Марійці, Борису та Павлу Мовчанам солодкі подарунки до новорічних свят, став екс-президент України Леонід Кучма. Такою є його відповідь на лист адресатів з Волині, - інформує Про Ковель з посиланням на прес-центр «Дитячі мрії».

Нагадаємо, як раніше повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини Марійка Мовчан, зі своїми братами: Борисом і Павлом уже тривалий час листуються зі світовими знаменитостями і отримують цікаві, часто особисті, відповіді від поважних людей.

У домашній колекції Мовчанів - сотні листів від найвпливовіших людей світу.

«Юні дипломати», які прославилися своїм листуванням з лідерами держави і світовими знаменитостями, були приємно вражені і задоволенням отримали такий знак уваги від одного із поважних старожилів української політики.

Дипломатична діяльність творчих дітлахів починає приносити перші, хоча й доволі незвичні – «солодкі» результати. Та сподіваємося, що цим все не завершиться і незабаром, як і вболівають діти, в Україну прийде мир, злагода, взаєморозуміння, радість та добробут.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Людовік Показати IP 24 Грудня 2014 11:20
Треба і собі Ахметову написати
Совість Показати IP 24 Грудня 2014 17:09
Спочатку накрали у державі, а тепер великі "благодетели" дітям подачки роздають.Поверніть те що наклали батьки самі куплять
Мельник Показати IP 24 Грудня 2014 17:22
Цукерки з присмаком крові Гонгадзе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus