USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Директорів волинських музеїв нагородили престижними преміями

21 Жовтня 2016 23:00
Директора Рокинівського музею-скансену Олександра Середюка та директора Маневицького краєзнавчого музею Петра Хомича нагородили преміями імені Героя України Михайла Сікорського.

Про це пише Волинь 24.

Національна спілка краєзнавців України нагородила директора Рокинівського музею-скансену Олександра Середюка Республіканською краєзнавчою Премією імені Героя України Михайла Сікорського. Ще одним лауреатом премії став директор Маневицького краєзнавчого музею Петро Хомич.

Як повідомили у Рокинівському музеї, їхній директор став лауреатом премії «за вагомий внесок у дослідженні і збереженні культурної спадщини України та розвиток музейної справи».

Вручили нагороду 18 жовтня у Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди.

Цей захід організатори присвятили 93-й річниці від дня народження Героя України, визначного музейного діяча, засновника і багаторічного директора Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» Михайла Сікорського.

Вручав нагороди Голова Національної спілки краєзнавців України, доктор технічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Олександр Реєнт.

Лауреатів Премії імені Героя України Михайла Сікорського нагородили не тільки почесним Дипломом, а й пам’ятною медаллю та вручили грошову винагороду.

Колектив вирішив 70 % коштів передати на потреби вояків у зоні проведення АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вол -Волинський Показати IP 22 Жовтня 2016 09:12
Петро Микитович вітаємо вас з отриманям цієї престижної премії
Петро Показати IP 22 Жовтня 2016 21:17
Дякуємоооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!
СОМ Показати IP 26 Жовтня 2016 23:43
Внесіть поправку. Нагородження було не 11, а 18 жовтня. 11 жовтня було прийнято рішення Президії Національної спілки краєзнавців Украни про лауреатів Премії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus