USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Картини-мрії презентували у Луцьку

19 Серпня 2015 20:30
Полотна морської тематики та актуальні модульні картини презентували у рамках виставки Аліни Йодловської.

Виставку робіт молодої луцької художниці Аліни Йодловської презентували 19 серпня у кав’ярні «Coffein» у Луцьку.

Як розповіла автор картин, представлені у рамках виставки роботи об’єднані двома темами. У першій залі зібрані картини, на яких зображена морська стихія, дівчата у весільних сукнях. Вони були створені торік олійними фарбами. У іншій залі виставлені модульні роботи, які утворені з декількох картин. Вони об’єднані тематикою природи та створювати їх художниця розпочала влітку. Зі слів художниці, це інтер’єрні роботи, які зараз дуже актуальні.
Картини морської тематики були створені торік, коли дівчина мріяла поїхати на море і втілювала свої мрії на полотні. Не дивно, що одним з її улюблених художників є Іван Айвазовський, який відомий своїми картинами моря. Молода мисткиня надає перевагу реалістичним картинам над абстракціями, а її роботи мають різний формат та презентовані без рам, тому що рами, на думку художниці, сковують картину.

Художниця вважає, що мрії втілюються в життя, тому що про таку виставку у цій кав’ярні вона мріяла цілий рік. Це друга персональна виставка Аліни Йодловської та діятиме вона протягом місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Поплавський Показати IP 20 Серпня 2015 11:11
Це треба виставити в Обласній раді на День Незалежності
)) Показати IP 20 Серпня 2015 13:29
молодчинка Алінко!))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus