USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Картини волинських бійців представили в Італії

4 Жовтня 2016 07:00
Волинські бійці представили свої картини в Італії.

Про це повідомляють організатори проекту Психологічна реабілітація бійців АТО "Зігрій душу" в мережі Фейсбук.

2 жовтня відбулася благодійна виставка картин бійців АТО в рамках проекту "Зігрій душу" в українській греко-католицькій церкві Святого Георгія в місті Реджіо Емілія в Італії. На Волині проект реалізують за підтримки Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Для українськоі діаспори гончарив майстер - Никорович Сергій. На розвиток проекту та на закупівлю художніх матеріалів зібрали 1087,60 Євро.

13 картин те безліч керамічних тарілок знайшли своє місце в домівках українців.

"Під час виставки кераміки на Bologna Design Week зустрілися та обговорили напрямки співпраці з генеральним консулам України в Мілані Романом Горяйновим та президентом Асоціації українців в Італії в місті Болоні Любою Сандулович. Організовували, приймали, розміщували та морально підтримували волонтерів та військових, за що велика подяка та низький уклін - Ігору Мірчуку, Антоніні Вицигі, отцю Михайлу, Людмилі Макаренко та Жені, Ксенії Макар, Софії Ганенко, Наталі Пластарі, Ірині Крикун, Ігору Арцаблюк, Антоніні Бота, Людмилі Кулачинській, отцю Андрію, Наталі Дяченко,Оксані Слободянюк, Олегу Стецуку, Валентині, Олесі та всій українській громаді провінції. Дівчата передавали великий привіт і своє тепло, а також розповідали, як тут, в Італії, всі вболівають, думають, моляться, збирають кошти, ліки, передачі та підтримують хлопців і Україну. Сердечно Дякуємо за те, що Ви у нас є!", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 4 Жовтня 2016 08:28
Дуже дякуємо Тетяні Мялковській котра навчила нас малювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus