USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Театральному майдані Луцька встановили «червоних Мавп»

22 Грудня 2015 18:02
Біля головної новорічної ялинки на Театральному майдані міста Луцька сьогодні, 22 грудня, встановили символ 2016 року за східним календарем – «червоних Мавп». Почесне місце поруч з мавпочками зайняли символи 2014 та 2015 років Кінь, Коза і Баран. Ці чудові скульптури із металу виготовили спеціалісти художнього кування ПВКП «Авторембуд» (директор Іван Возняк). А проект реалізовувався за сприяння радника міського голови з екологічних питань Бориса Сороки.

Відділ інформаційної роботи міської ради.

Борис Сорока розповів, що два роки тому у Луцьку оголосили конкурс на виготовлення символу року — Коня. За художню ковку взялися майстри підприємства ПВКП “Авторембуд”. Кінь був встановлений біля ялинки, жителі міста та гості залюбки з ним фотографувалися й загадували новорічні бажання, тож вирішили наступного року встановити Козу і Барана.

Борис Гнатович сподівається, що ця ініціатива стане доброю традицією і за кілька років навколо головної ялинки стоятимуть усі символи східного календаря.

За китайським календарем вважається, що рік вогняної або червоної Мавпи можна порівняти з характером людини - вона цікава, розумна, винахідлива, але абсолютно непередбачувана і жива, активна, як всі мавпи. Характер Мавпи можна назвати нестійким, вона вельми запальна і дуже швидко змінює як свої емоції, так і пристрасті. Мавпа нагадує життєвий принцип Інь-Янь - вона може створювати щось хороше, але може тут же і зруйнувати, причому, створене нею ж.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2015 18:47
Ініціатива радника міського голови з екологічних питань? Тобто в місті проблем немає, залишилося металевим "зоопарком" займатися? Мавпочки, кінь, коза і баран... Я то дивлюся вся міськрада скоро буде викована, ще щурів не вистачає, бо там їх найбільше. Власне проти самих кованих виробів я нічого не маю, навпаки, гарно. Але от коли це виходить від міськради в доволі сутужний час для людей, то якось воно не камільфо.
АС до Лучанин Показати IP 23 Грудня 2015 11:17
Яка влада такі і обіз'яни.Тупорило-касорилі кітайці нав'язали своі ідеали,а полішуки ведуться бо самі нічого зробити не можуть і не зможуть
бред Показати IP 22 Грудня 2015 19:33
Певно,ще й гроші з бюджету витратили?!
vfcz Показати IP 22 Грудня 2015 21:02
та хороша ідея. людям подобається фотографуватися. та й гарно ж зроблено. нащо так брудом працю людей поливати. критикани хай щось зроблять корисного для міста, то тоді хай критикують інших
Anet до vfcz Показати IP 23 Грудня 2015 01:47
Ідея, можливо, й хороша... А от втілення її - цілковитий жах і несмак. Не бачу нічого гарного. Фі.
ОГО Показати IP 23 Грудня 2015 08:08
Відверто по національному ! Торік писали що дід мороз і снігурка - це нонсенс. А ПАЛЬМА З МАВПАМИ і інші тварі в українські новорічні і різдвяні свята - психофізиологічна паталогія розгулялих маразматиків. І все як завжди. Ялинку прикрасили гарно ......., на тобі те загадять. Не стиль а засмердлий вінігрет...
Анонім до ОГО Показати IP 23 Грудня 2015 11:55
згоден. не варто засмічувати українські свята символами східної міфології. ще б індуських богів з африканськими тотемами сюди приплели
User Показати IP 23 Грудня 2015 09:17
Свиня завжди бруд знайде, вам ніколи не догодиш такий вже менталітет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus