USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Наша Russia» житиме далі, але без головних героїв

22 Січня 2010 10:49
Шоумен Гарік Мартиросян спростував  власну заяву щодо закриття проекту «Наша Russia» на каналі ТНТ.
Згідно з повідомленням каналу, проект триватиме і незабаром буде знятий  п\'ятий та наступні сезони. Однак в проекті не буде головних героїв гастарбайтерів Равшана та Джамшута, але в програмі з\'являться нові персонажі.
«Безумовно в тому, що ми відмовляємось від улюблених глядачами персонажів є ризик, але ще більший ризик полягає в тому, що один і той самий гумор, одні й ті самі герої, рано чи пізно можуть набриднути глядачам», - цитую прес-служба нову заяву Гаріка Мартиросяна.
Нагадаємо, раніше Гарік Мартиросян оголосив про закриття проекту «Наша Russia». За його словами, фільм «Наша Russia. Яйця долі», креативним продюсером якого він є, стане фіналом пригод героїв скетчкому. У прес-службі ТНТ зазначили, що, можливо, журналісти невірно витлумачили слова Мартиросяна – пише Телекритика.
Продукт Comedy Club Production - шоу «Наша Russia» виходить на телеканалі ТНТ з 2006 року. За цей час знято 74 епізоди. В Україні «Нашу Russia» транслював Новий канал із квітня по серпень 2007-го, після цього права на шоу придбав «1+1», з весни 2009 року «Наша Russia» виходить на ICTV.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus