USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку планують створення нового культурно-мистецького центру

14 Грудня 2017 16:24
У Луцькій міській раді хочуть звести нове приміщення, поєднати його із музичною школою № 3 та створити єдиний культурно-мистецький центр. Для реалізації задуму вже виготовили проектно-кошторисну документацію та закладають необхідне фінансування.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини очільниця департаменту культури Тетяна Гнатів розповіла, що музична школа давно має проблеми через відсутність актової зали, що ускладнює процес репетицій для колективів.

До вирішення цього питання в міській раді підійшли грунтовно, після розбудови музичної школи там хочуть відкрити новий культурно-мистецький центр.

«Ми вже виготовили проектно-кошторисну документацію. Це має бути добудова до музичної школи №3, але два приміщення будуть сполучені. Однак в культурно-мистецький центр буде окремий вхід, аби він був доступний для усіх мешканців мікрорайону. Там має бути концертний зал, запроектовані репетиційні кімнати. Кошти на будівництво цього об’єкту ми закладаємо в програму розвитку культури міста на три роки. Якщо депутати її підтримають, то роботи розпочнемо вже з 2018 року», - розповіла Тетяна Гнатів.

Зауважимо, в комунальному закладі «Луцька музична школа №3» має близько 20 потужних колективів, а це приблизно 500 вихованців.

Вартість реалізації проекту культурно-мистецького центру 8 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Все знаю Показати IP 14 Грудня 2017 16:36
20 потужних колективів????? ДЕ їх взяли, ті 20 колективів )))))))))))))) не смішіть людей, хочуть побудувати зал - нехай будують, але байки не треба розказувати ))))))
І нащо Показати IP 14 Грудня 2017 22:32
І нащо роздувати з мухи слона, робити чергову безглузду помпезність??? Це все в стилі Гнатів, вже з креативними індустріями обламались, що в креативного вони зробили? Просто треба було робочі місця, як і банально просто актору залу в музичній школі. Хай ще розбудує свій департамент на всю Театральні площу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus