USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на площі розкриватимуть таємниці фізики, хімії, біології

25 Вересня 2015 08:15
Науковий пікнік влаштують у Луцьку вже цієї суботи, 26 вересня на Театральному майдані міста. Початок заходу – об 11:00, – повідомляють організатори.

Волинська обласна молодіжна громадська організація «Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив» за сприяння Фонду «Новий Луцьк» у 2015 році вдруге виступає координатором проведення у місті Луцьку «Наукових пікніків в Україні».

Минулоріч, у 2014 році відбувся перший такий захід у Луцьку. Більше 25 організацій прийняли участь у Пікніках (переважно, наукові кафедри при вищих навчальних закладах, приватні гуртки для дітей та молоді, освітні заклади). Більше 2 тисяч осіб, серед яких гості та мешканці міста Луцька різних вікових категорій відвідали Наукові Пікніки.

Суть наукового пікніка полягає в організації інтерактивних експериментів для мешканців міст: в наметах, скверах чи інших публічних територіях поєднуємо науку з забавою (едутейнмент – наука у формі забави). Ціль заходу – показати, що наука всюди навколо нас. До пікніків долучають експертів, спеціалістів, ентузіастів, які діляться своїми знаннями з публікою.

На пікніках не подають теорію, а захоплюють, розважають, розкривають таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки. Участь у науковому пікніку – чудова можливість талановитим дітям, молоді, молодим вченим, керівникам гуртків та наукових осередків заявити про себе, свої можливості, винаходи; продемонструвати усім бажаючим свої сили та знання у цікавій, ігровій, невимушеній формі.

У 2015 році у Луцьку такий Науковий пікнік має відбутися 26 вересня на театральному майдані міста. Початок заходу – 11:00.

Цього року 28 учасників, серед яких також гості з Чернівців та освітній заклад з Володимира-Волинського будуть представляти свої доробки, винаходи та експерименти на театральному майдані міста Луцька. Діти та молодь, дорослі та літні люди – кожен знайде для себе цікаві експозиції та весело й корисно проведе час!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
пенсіонерка Показати IP 25 Вересня 2015 10:34
Завжди вважала і вважаю, що молодь у нас дуже талановита і креативна. Успіхів!
Кріс Показати IP 25 Вересня 2015 10:54
Дуже важлива акція! Підтримую!
Лучанин Показати IP 25 Вересня 2015 14:27
Краще б дали гроші на дитбудинок ніж на всяку фігню...а все заради передвиборчого піару...
ти чудо до Лучанин Показати IP 25 Вересня 2015 14:55
Дійсно ти певно зробив більше і стадіон оновив і майданчики зробив. ТИ чудо, Фонд і дитбудинкам допомагає і це знають всі. не позорся своїми коментами тут
Лучанин до ти чудо Показати IP 25 Вересня 2015 16:57
наобіцяв багато а зробив мало... Толку нам з того стадіона...він закритий постійно...перетягнули змагання з Кіровограду сюди аби пропіаритись перед виборами ...поставили туди своїх алкашів з варти порядку і ООО ми багато робимо....2 майданчики зробили і то як небуть...просили хлопці нормальні майданчики а не якусь хрень асфальтовану турнікиіки через місяць починають шататись...все робитьсяаби як тільки шоб шуму навести і шоб на перших сторінках бути...
учасник до Лучанин Показати IP 26 Вересня 2015 19:58
Це все проводилось безкоштовно, чому люди завжди шукають якусь приховану мотивацію, прокиньтесь?!
Паша Показати IP 25 Вересня 2015 16:50
за сприяння Фонду, фонд сприяє все, дуже важлива акція, але фонд і на цьому пропіариться обов*язково.
Петрович Показати IP 25 Вересня 2015 17:04
хлопці, це ж ясно як білий день що то все робиться для того щоб виграти вибори, він вкладає в благодійність, хоче виграти вибори і потім накрасти ще більше. Це ж як бізнес, вкладаєш гроші щоб потім мати більший профіт
Mary Показати IP 25 Вересня 2015 17:15
так капец, по быстрому перед выборами всё и везде где только можно влезли, судя по всему много лишних денег, и просчитывает что после выборов отобьётся вся сумма
Дорошенко Агата Показати IP 25 Вересня 2015 17:23
місяць тому цей захід анонсувався без сприяння фонду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus