USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Наукові пікніки – знову в Луцьку

13 Вересня 2016 12:34
Луцьк знову прийматиме «Наукові пікніки в Україні».

«Науковий пікнік» у місті відбудеться з метою забезпечення інтелектуального та творчого розвитку молоді, популяризації наук серед дітей та молоді, підтримки та промоції напрацювань молодих учених, - повідомляють організатори заходу.

Суть наукового пікніка полягає в організації інтерактивних експериментів для мешканців та гостей міста. Ціль заходу – показати, що наука буквально усюди навколо нас.

До пікніків долучають експертів, спеціалістів, ентузіастів, які діляться своїми знаннями з публікою. На пікніках не подають теорію, а захоплюють, розважають, розкривають таємниці фізики, хімії, біології, медицини, безпеки життя та інших сфер науки.

Захід відбудеться на Театральному майдані Луцька 25 вересня 2016 року.

Початок о 12.00.

Участь у науковому Пікніку – це можливість талановитим дітям, молоді, молодим вченим, керівникам гуртків та наукових осередків заявити про себе, свої можливості, винаходи; продемонструвати усім охочим свої сили та знання у цікавій, ігровій, невимушеній формі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
учоний Показати IP 13 Вересня 2016 12:39
А наукова поляна чи галявина не звучить, правда. Пікнік і шашлик - ще нічого. А пікнік і наука - якось дикувато.
Заріна до учоний Показати IP 13 Вересня 2016 21:40
Можливо, і дивно. Але проект розпочався ще у 2013 році, і його ідея була - польсько-українська. Потім проект став тільки українським, але його "візитівка" і слоган мали бути збережні, певним чином - бренд. Від тих днів більше 10 українських міст долучились до його реалізації, в тому числі і Луцьк. А якщо Ви прийдете на захід зрозумієте чому саме Пікнік...і чому наука. І чому інколи непоєднане з першого погляду виявляється достатньо цікавим. Є ще питання - задавайте, залюбки відповім.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus