USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку презентували стереотипи крізь призму фотооб`єктиву

19 Липня 2016 20:31
Виставку світлин «Стереотип», автори якої – люди з усієї України, відкрили у Луцьку.

Презентація відбулася в обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки 19 липня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Організатор виставки – Волинська обласна благодійна організація «Радість дитинства». Її представниця Тамара Бащук розповіла, що виставка виникла на основі проекту «Stereo_Type», який проходив в Ужгороді та являв собою неформальне спілкування на тему стереотипів, тренінги, а також майстер-класи з фотографування.

Зі слів Тамари Бащук, проект реалізовують за підтримки Європейської Молодіжної Фундації Консул Європи.

Усього в п’ятиденній тренінговій програмі взяли участь 24 учасники з усієї України.

У результаті ж учасники мали завдання відтворити через фото своє бачення стереотипів. Так і народилася фотовиставка «Стереотип», яку 19 липня привезли до Луцька. Раніше ж світлини вже презентували в Ужгороді та Києві.

«Автори цієї виставки – це не фотографи, навіть не аматори, це просто активісти своїх міст. Основна мета – зрозуміти, що для людини стереотипи, як вони впливають на життя та чи можна й треба з ними боротися», – розповіла Тамара Бащук.

Упродовж презентації автори світлин та всі, хто відвідав виставку, поспілкувалися на тему «Наше життя без стереотипів». До слова, на презентацію завітали луцькі учасники проекту, а також їхні колеги з Нововолинська, Полтави, Тернополя, Бердянська та Закарпаття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus