USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Рокинях збирався «Рух нескорених». ФОТО. ВІДЕО (оновлено)

19 Липня 2010 20:27
На території Музею сільського господарства в селищі Рокині 17 липня відбувся перший молодіжний фестиваль «Рух нескорених», який планують зробити щорічним.

Дійство відбувалося за підтримки голови обласної ради Анатолія Грицюка та департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міськради.

На фестивалі зібралися представники громадських організації «Батьківщина молода», «Молодіжний націоналістичний конгрес», «Холмщина молода» та просто молодь.

Як розповів директор департаменту молодіжної політики та спорту Луцькради Володимир Пащенко, ідея організувати фестиваль виникла декілька тижнів тому. Дійство не є комерційним та збирає однодумців, які прагнуть захищати українські інтереси та популяризувати національні традиції.


Радник голови облради Сергій Григоренко пояснив, що фестиваль присвячений 20-тій річниці декларації про державний суверенітет України. Відзначати цю дату фестивалем «Рух нескорених» планують щорічно.

Голова Волинської обласної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода» В’ячеслав Рубльов коментує, що однією з причин виникнення «Руху нескорених» є протест проти наступу на українське.

«У нас головний слоган «Україна понад усе», ми хочемо виховувати патріотичну молодь і ми вже її виховуємо, бо маємо представництва у всіх районах області… Ми даємо такий «месидж» суспільству, що Україна за все українське повинне не забуватися», - сказав Рубльов.

Окрім цього дійство покликане популяризувати здоровий спосіб життя, українські традиції, історію, спорт та мистецтво. В рамках фесту проходив конкурс краси «Чарівна волинянка», переможниці якого отримали сертифікати на відвідування фітнес-центру.

Протягом дня на сцені виступали близько 20 танцювальних та музичних колективів – гурти «Давня казка», «Збіг обставин», «Страйк». Володимир Пащенко з сином Віталієм навіть заспівав зі сцени з гуртом «Давня казка» одну з пісень гурту "Скрябін".

До речі, багато з учасників фестивалю є переможцями відбіркових турів конкурсу «Волинь шукає таланти», гала-концерт якого організатори обіцяють провести у вересні.

Подія відбувалася під відкритим небом в невимушеній та неформальній атмосфері. Учасники грали в спортивні ігри, каталися на конях, знайомилися з побутом предків з садибах музею, дивилися фільм «Нескорений» та смакували козацьким кулішем.

Надалі фестиваль планують зробити міжобласним. Організатори кажуть, що чим більше буде українофобських дій, тим більше учасників долучатимуться до «Руху нескорених».





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 53
дідо Показати IP 18 Липня 2010 14:36
Банда брехливої варовки Тімашєнки вже молодь обробляє перед виборами.
постійний читач до дідо Показати IP 18 Липня 2010 21:01
Читаю я ваші коментарі, шановний, і диву даюся. Ну може й не любите ви Тимошенко - її багато хто не любить. Але як можна бути такою тупо примітивною людиною як ви? можна ж гроші відробляти якось креативніше - прізвиська видумувати, історії згадувати... А ви - варовка тімашенка та варовка тімашенка. ЧИ це вам БЮТ платить, абти всі думали що у їх опоненти - придурки? ;)
DexterKiller до постійний читач Показати IP 19 Липня 2010 10:04
Розумна долька в цьому є!!! ДІДО - ЗАДУМАЙСЯ!!!!
OrestN Показати IP 18 Липня 2010 16:34
Партія жидЮлі Юлії Тимошенко/Капітельманн центриська і є по-суті газовим кримінально-олігархічним кланом. "Біло-сердечні" НІКОЛИ не би патріотичною партією! Це безхребетна партія зрадників-тушок! Геть фарбованих лисів та хамелеонів!!!
постійний читач до OrestN Показати IP 18 Липня 2010 21:04
А вам я й казати нічого не буду. Я звернуся до інших: люди, якщо ви знаєте автора цих "геніальних" коментарів, покажіть його психіатру. Таке враження, що його в дитинстві постійно гвалтував вітчим, у якого на лобі було написано "Тимошенко". Інакше такої паранойї я не поясню. І до модераторів: цей коментатор - точно вам кажу - дратує не тільки мене. Рекомендую дати йому попередження або й просто - забанити. Може вилікується швидше
Йоган Вайс Показати IP 18 Липня 2010 17:56
Цікаве гасло вибрали собі ці, ніби, свідомі молодики. Історичний приклад вказує, що такі справи до добра не призводять. Одні із закликом "Deutschland uber alles" вже "прославились", а що буде тут...
02910 Показати IP 18 Липня 2010 21:07
Якщо партійна організація БЮТу дійсно зуміє замутити класний і оригінальний фестиваль - честь їм і хвала! По фотках зразу видно що це не наркоманисто-алкогольний Бандерштат. Тільки прохання н7аступного разу інформувати народ - я наприклад і не знав шо таке дійство планується. Агов, хто був, поділіться враженнями!
Олег до 02910 Показати IP 18 Липня 2010 21:54
Було класно. Тільки жарко )))
шалений Показати IP 18 Липня 2010 22:53
слава юлі та її волинським соратникам.всі інші"демократи"-аутсайдери.
Сергій Показати IP 19 Липня 2010 00:06
Було весело, багато цікавих гуртів виступало! А куліш - просто смакота)))
Українець Показати IP 19 Липня 2010 08:23
Це є гарне дійство, яке має на меті підняти та об'єднати молодь Луцька. І якщо воно буде проводитись кожен рік то це буде прикольно. Особисто мені сподобалось , дякую організаторам
Луцький Показати IP 19 Липня 2010 09:16
Прочитав перші коментарі і одразу зрозумів, що люди чи людина, яка це пише під різними іменами явно підпрацьовує у вусатого дядька Башка.... А ще зверну у вагу, що в цьому уряді єврей на єврею і євреєм поганяє. На нормальну молодь нічого гнати і відпочинок там був гарний, тільки дужжжже жарко.
Vlad2009 Показати IP 19 Липня 2010 09:34
Якщо молодь виступала проти наркотиків та алкоголю. Якщо молодь свідомо боронила все УКРАЇНСЬКЕ, що в цьому поганого? Преблема України в тому,що є такі як дідо та інші запроданці. Модератору пропоную забанити антиукраїнські сили.
дідо Показати IP 19 Липня 2010 09:55
Антиукраїнські сили хіхікають з кгбістами,які обзивають українських президентів.... у даному святкуванні БЮт використовує методи сект, оббробка молоді через концерти... БЮТ- ТОТАЛІТАРНА СЕКТА...З БРЕХЛИВОЮ ВАРОВКОЮ ЗАМІСТЬ БАХИНІ...
VSC до дідо Показати IP 19 Липня 2010 10:17
дедуля, а кто настоящая украинская сила? И какие массовые мероприятия она проводит? И каким образом воздействует на молодежь? Давай, назови на вскидку пару-тройку партий, вмиг соображу комент в твоем стиле. Нет в стране настоящих патриотов, одни партийные божки, которые хотят строить свой маленький бизнес, через большую политику. Все одним миром мазаны, как говорил Вольфович, все подлецы и подонки.
Луцький до дідо Показати IP 19 Липня 2010 11:01
О знову дідо виліз, а вуса чи то вуха стирчать варягів, які хочуть загребти Україну під себе. Чи страшно стало, що молодь піднімається, думали, що маєте час красти. ВАШ ЧАС ПРОХОДИТЬ і дуже швидко.
Леся Показати IP 19 Липня 2010 10:33
А мені сподобалося!!! Сонце - то не біда, літо всерівно скоро закінчиться. Побільше би таких заходів. Наступного разу привезу всіх своїх друзів.
поціновувач Показати IP 19 Липня 2010 11:37
Я б залюбки побував би на такому заході. Шкода що не знав. Панове організатори, потрібно більше реклами
так вот Показати IP 19 Липня 2010 11:47
Я хоч і не прихильник БЮТу, особливо луцького, але треба віддати належне Пащенку. І фестиваль, і турніри, і безкоштовні заняття діткам із малозабезпечених сімей. Ось за такими людьми у владі майбутнє.
за понад все Показати IP 19 Липня 2010 13:34
Негативні коментарі пишуть "підгузники", бо їх не запросили. І правильно - нема чого з хорошої справи робити пшик.
Alex Показати IP 19 Липня 2010 15:35
Люди! Помоиму хватит уже везде политику приплюсовывать! Спасибо ребятам,за то что провели прекрасный фест для молодёжи! Забрали от городской жары, а проще седали праздник! Там было классно побольше б таких мероприятий! А ваш негатив, наверное, зависть - потому что вас там не было!.. Приезжайте на следующие фесты...
Exaboto Показати IP 19 Липня 2010 15:47
Ідея звісно гарна, але якщо це все БЮТ, то народ, скажіть, скільки можна наступати на ті самі граблі? Нам потрібні нові люди.
Лютий Українець Показати IP 19 Липня 2010 16:27
Я доречі теж не прихильник політичних партій, але випадково потрапивши на даний захід був здивований тими молодими людьми, які брали участь у заході, саме за ними майбутнє України, якщо така молодь приходить в БЮТ то ця сила матиме майбутнє.
До Лютого Українця до Лютий Українець Показати IP 19 Липня 2010 16:31
Не вмієш нормально писати "правильні" коментарі - не берися. Не прихильник політичних партій він... ))))))))))))))))))))))))))))))))
Вячеслав Показати IP 19 Липня 2010 16:37
Дуже добре, що дана тема не залишила байдужими жителів луцька, Ваші побажання спробуємо врахувати в підготовці наступних акцій.
Оксана Показати IP 19 Липня 2010 17:45
Це що по всякому обкакують цю подію - все туфта....бо організатори справді постарались, було все дуже класно і суперово...а хто не розділяє свою думку із даною ідеологією, то сидіть собі дома і не говоріть лишнього....
Нейтральный Показати IP 19 Липня 2010 21:30
Пропоганда здорового обрза жизни это классно, знакомство молодежи с историей и культурой Украины тоже супер. Но вот только под этим всем скрываеться одна полиитика. И этим всем политикам глубоко наплевать на Украину. Народ зомбируеться и сам об этом не догадываеться. Вот и все тут рассуждаите кто из них хороший а кто плохой. Уважаемые, все они одинаковые. Пока не будет наведён порядок в наших головах, пока мы не научимся хотя бы не мусорить на улицах и писять в подъездах, то не будет и порядка в нашей стране. И нет разницы кто на каком языке разговаривает. Патриотиз начинаеться не с этого.
Оля до Нейтральный Показати IP 20 Липня 2010 00:00
+ 1000. Зомбування чистої води.
VSC до Нейтральный Показати IP 20 Липня 2010 15:55
+100
Остап Вишня Показати IP 20 Липня 2010 00:14
це ви на другій державній НЕЙТРАЛЬНИХ кротів в Донбасі вчіть, а ми тут без нейтральної ПР розберемся :) Да кстати почем опиум для народа?
Вінстон Показати IP 20 Липня 2010 08:47
Наш президент КУЧМА!
Луцький Показати IP 20 Липня 2010 08:53
судячи з відео головною дійовою особою фесту був козел :)
Вячеслав Показати IP 20 Липня 2010 09:11
Для тих хто тут кричить, піниться і гарну справу паплюжить. Спробуйте самі організуйте такий захід, а потім маєте повне моральне право щось говорити.
Ястребок Показати IP 20 Липня 2010 09:45
Майбутнє України не за БЮТом, і не треба "ля-ля". Це раз. І ще одне - модератори "ВН" не ідіоти, саме тому не банитимуть тих користувачів, яких твердолобі нацюки (прости Господи) вважають "антиукраїнськими силами". А на самому заході я, звичайно ж, не був, тому нічого поганого не скажу, хоч і хорошого теж - утім, хорошого інші коментатори багато сказали.
Ястребок Показати IP 20 Липня 2010 10:18
...хоча, з іншого боку, має рацію Нейтральный.
Man Показати IP 20 Липня 2010 12:24
Дівчата гарні...
Крук Показати IP 20 Липня 2010 14:38
Це не фестиваль, панове... Це смішно. Гурти взагалі найгірше шо є в Луцьку.
rusych Показати IP 20 Липня 2010 15:49
Фестиваль на один день? А чим він тоді відрізняється від концерту під відкритим небом? Гурти теж навіть не посередні. Все б нічого, але оці БЮТівськи прапори... Пахне відвертим піаром перед виборами
Амінка Показати IP 20 Липня 2010 15:53
Любов до рідного краю закладається змалку батьками, виховними закладами т.д. і щоб це почуття не погасло необхідно підтримувати та збагачувати його із року в рік, передаючи своїм дітям, внукам, закликати молодь до участі в фестах, ЯСКРАВИМ прикладом є молодіжний фестиваль «Рух нескорених», котрий покликаний популяризувати здоровий спосіб життя, не забувати українські традиції, історію, залучати молодь до спорту, мистецтва!!!
Siesta Показати IP 20 Липня 2010 16:09
не треба судити гурти погані чи хороші, не в тому суть сама ідея класнюча!!!! час провели круто!!! відпочинок СУПЕРОВИЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! щоб хто не казав, а місце для фесту якнайкраще імпонує до гасел "Україна понад усе" Чудова атмосфера для відпочинку фізичного та духовного! Дуже хочеться, щоб даний захід набрав більше однодумців, а мінуси можна у всьому знайти Треба вміти цінувати подібні заходи і збагачувати себе духовно смаком українського патріотизму!!!!
nska Показати IP 20 Липня 2010 16:22
Багато хто схильний плутати два поняття: «вітчизна» і «ваше превосходительство». Як казав М. Салтиков-Щедрін Сам факт того, що люди вміють відпочивати, підтримуючи українське, заставляє замислитись та брати приклад: традиції у стилі український етнонаціонале IT'S COOL!!!
Янековічь Показати IP 20 Липня 2010 16:27
Да заход не плох, демілітацію :-)) кордонів між сценою і спорт майданчиком зробили правильно, крісла в них міцні там були і саме головне ніяких соснових вінків не було. :-))
Партия Регионов Показати IP 20 Липня 2010 16:38
Все помаранчевые свиньи в стойло. Повылазили тут вские БЮТоголовые нунс и Яцыки Этого обкуренного Гузя вообще на нары бендера. Свобода это фашисты на колыму их.
Луцький Показати IP 20 Липня 2010 17:39
Якщо комусь не подобається національний дух Волині (повылазили)як написали. Ми тут нікого не тримаємо, їдьте на свою КОЛИМУ.
Крук Показати IP 20 Липня 2010 18:37
на жодній фотці немає і найменшого духу національного.. смішні? національний дух Волині буде на Бандерштаті в тих же Рокинях.. 7-8- серпня) на фотках гопота в спортивних костюмах на стільчиках в першому рядку. якісь танцювальні колективи і реклама обласної філармонії.. в чому суть національного?.. смішні? смішні..
Луцький Показати IP 21 Липня 2010 10:16
бував я на бандерштаті Оооо там то не гопотота там вишукана інтелегенція приїздить :-)), от патріоти один одного паплюжать. Тому ПР і виграла смішні? смішні...
Партия Регионов Показати IP 21 Липня 2010 11:18
Все тему закрыли. Бендеры быдло всяких БЮТ Гузей нсну в шахты к нам пусть уголе добывают. Нацюки недобитые захотелось им национального а поработать на лесоповале?
Слава Україні Показати IP 21 Липня 2010 14:12
Ну хто є хто пересічний українець вже бачить, що ПРи…ри хочуть всіх українців звести на Колимі - це теж зрозуміло. ЧЕКАЙТЕ відповідь дасть НАРОД. Як казали організатори з кожним разом НЕЗКОРЕНИХ буде більше. ГЕРОЯМ СЛАВА!
diodora Показати IP 22 Липня 2010 17:26
класне дійство!!! свіже повітря, молодь охоча до спортивних ігор може реалізувати всі свої бажання, а яка смачна традиційна українська кухня!!! кожній неапатичній людині буде корисно відвідати молодіжний фестиваль «Рух нескорених» наступного разу!
kira Показати IP 23 Липня 2010 13:00
захід ну просто чудовий, підтримую! наступного разу запрошу всіх своїх друзів та знайомих! впевнена, що з кожним фестом буде ще цікавіше!!! За підтримку окрема подяка голові обласної ради Анатолію Грицюку, а також величезне спасибі директору департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міськради Володимирові Пащенко!!!!!
Сашко! Показати IP 24 Липня 2010 22:12
Батьківщина, Холмщина молода, МНК! Вам Дуже великий респек за організацію такого заходу, під час якого дійсно мій патріотичний дух піднявся! Дякую вам, організовуйте побільше таких заходів, ви найкращі! =)
Бодя Показати IP 24 Липня 2010 22:15
Фест був відпадний! Зачьот! ;)
Микола Показати IP 30 Липня 2010 12:17
Для молоді не велика різниця яка партія чи люди за цим стоять. Природа, показати своє вміння, подивитися на інших та просто з користю провести час - ось головне. Чи було б краще як би привезли тонну попси, виставили концерт на площі і народ би бухав і кайфував? Думаю, головне, що діти і молодь запам'ятають дійство як щось світле у житті (але дійсно було жаркувато)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus