USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

5 мільйонів українців працюють без трудової

11 Липня 2010 15:10
Голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський вважає, що в Україні працює близько 5 мільйонів осіб, не оформлених офіційно.
Про це він сказав на брифінгу в неділю, 11 липня, - пише Zaxid.net з посиланням на Обозреватель.
«Не може бути такого явища - люди працюють, не оформляючи на роботу. Ми повинні захистити цих людей. Бізнес повинен бути соціально відповідальним. І можу сказати, що таких людей у нас, я наполягаю на цій цифрі, 5 мільйонів», - підкреслив глава Держкомпідприємництва.
«Не може бути такого явища - на сьогоднішній день 2,5 мільйона працівників отримують мінімальну заробітну плату, більше того, вони ще зараховані на роботу на півставки, хоча відпрацьовують повною мірою і отримують (неофіційно) не менше 2-2,5 тисячі гривень», - зазначив Михайло Бродський.
На запитання журналістів, як боротися з таким явищем, Михайло Бродський відповів: «Введення індикативної заробітної плати. У нас сьогодні мінімальна зарплата 864 гривень, а я впевнений, що в бізнес-середовищі повинна бути велика заробітна плата, скажімо, в 2 рази»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Груша Показати IP 12 Липня 2010 01:09
Кросавець. Америку відкрив. І головне - запропонував реальний шлях виходу. Короче, гнати таких з влади.
Іринка Показати IP 20 Липня 2010 01:07
перед молоддю постає дилема - працювати без трудової чи не працювати взагалі? враховуючи те, що багато людей не доживають до пенсійного віку,то нібито і нема різниці є вона в тебе чи нема

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus