USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Антимонопольники обрізали комісійні «Ощадбанку»

28 Липня 2010 16:26
Антимонопольний комітет України зобов’язав ВАТ «Державний ощадний банк України» не допускати стягнення зі споживачів непередбачених законодавством комісій під час прийому платежів за адміністративні послуги.
Про це інформує прес-служба АМКУ .
Рішення прийняте 27 липня на засіданні Комітету. Згідно з ним, «Ощадбанк» не повинен укладати з юридичними особами договори щодо обслуговування на умовах, які можуть призвести до неправомірного стягнення зі споживачів додаткових коштів під час здійснення платежів.
Вимоги Комітету мають бути доведені до керівників філіалів «Ощадбанку», головний офіс якого здійснюватиме контроль за їх виконанням.
Представники ВАТ «Державний ощадний банк України» погодилися з висунутими вимогами та зобов’язалися виконати рішення Комітету.
«Цей банк під час прийому платежів громадян за послуги ДАІ, наприклад, нараховував якусь незрозумілу комісію, що в окремих випадках сягала 36 гривень. Антимонопольний комітет і в подальшому буде уважно слідкувати за тим, щоб із людей не стягували зайвого», – зазначив голова Комітету Олексій Костусєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
AW Показати IP 28 Липня 2010 17:31
Нещодавно була неприємно здивована комісією розміром у 3% при перерахунку котів на благодійний рахунок Ощадбанку! А ще цікава комісія існувала (не знаю чи є зараз) в ПриватБанку - 1% за обмін купюр на крупніші чи дрібніші. Затверджена офіційним наказом! Як вам?
дідо Показати IP 29 Липня 2010 07:09
шановна, у Луцьку купа різних банків...шукай де тобі зручніше, а не звинувачуй...це приватний бізнес,який має право встановлювати свої правила, а ти маєш право користуватись їх послугами або не користуватись....держава не зобовязана за тебе робити вибір...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus