USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Азаров збільшив план збору податків

28 Березня 2010 14:58
Міністерство фінансів різко збільшило план зборів до державного бюджету для Державної податкової адміністрації. а також і для Державної митної служби України.
Про це повідомляє «Дзеркало тижня» з посиланням на власні джерела.
Зокрема, за даними джерела, план по зборах до держбюджету для ДПАУ був збільшений на 1,5 мільярда гривень щомісячно, для митниці — на 1,8 мільярдів.
Також джерело повідомило, що перший заступник голови ДПАУ Вадим Кайзерман подав прохання про відставку. На думку експертів, його, призначеного на свій пост самим Януковичем у 2007 році, пов'язують хороші відносини з бізнес-групою Ріната Ахметова.
Крім того, заступником голови ДПАУ призначений Олег Низенко — екс-голова Київської ДПА. Його, за даними експертів, зв'язує багаторічна дружба з Олексієм Миколайовичем Азаровим — сином прем'єр-міністра.
Джерела «Дзеркала тижня», близькі до керівництва Партії регіонів, також повідомили, що перспективи Ігоря Калетника на посту керівника української митниці є достатньо невизначеними. Якщо Партії регіонів вдасться реалізувати плани зі створення позафракційної групи депутатів на підтримку правлячої коаліції і отримати стійку більшість без участі фракції комуністів, дуже вірогідною є заміна новоназначенного голови митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus