USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Банки все частіше звертатимуться до криміналітету, - банкір

19 Жовтня 2009 09:16
Криміналізація відносин банк-боржник в Україні зросте найближчим часом - вважає голова правління «ВТБ Банк» (Київ) Вадим Пушкарьов. Про це 19 жовтня інформують «Волинські новини». 
«Судова плутанина найближчим часом доповниться ще й беззаконням кримінальним. Особливо це торкнеться банків, які знаходяться у скрутному становищі. Не маючи можливості вирішити питання повернення боргів цивілізованим юридичним шляхом, вони будуть змушені звертатися до криміналітету - це буде їх останній крок», - зазначив банкір в інтерв’ю «Дзеркалу тижня».
«Ось тут, я очікую, відкриється ящик Пандори і почнеться одночасно і судове, і кримінальне беззаконня», - додав Пушкарьов.
В цілому, на його думку, друга хвиля кризи в Україні неминуча.
«Причина - якість кредитного портфеля, яке постійно погіршується через сьогоднішнє судове свавілля в країні. Проблема якості одержуваних нами судових рішень і величезної вартості навіть елементарних юридичних розглядів просто зашкалює. Ця бомба рвоне якщо не взимку, то навесні», - пояснив банкір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мирослав Ватащук Показати IP 19 Жовтня 2009 14:24
Якщо піде друга хвиля, сто стане вельми "солодко"((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus