USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Бойовики «ЛНР» вперше заплатили Україні рахунки за воду

7 Січня 2017 22:17
Бойовики так званої «ЛНР» вперше заплатили за поставлену в окремі райони Луганської області воду.

Як повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України, 6 січня 2017 року комунальному підприємству Попаснянський районний водоканал сплатили частину боргу в сумі 10,5 млн гривень за водопостачання, поставлене на непідконтрольні райони області.

Вказується, що в рамках контактної групи майже рік велися переговори з приводу механізму сплати боргу. Відзначається, що оплата здійснювалася в рамках українського правового поля, тому як до процесу були підключені підприємства, зареєстровані в Україні.

"У свою чергу КП Попаснянський районний водоканал тепер зможе погасити заборгованість перед постачальником електроенергії і відновити постачання питної води в напрямку Луганська", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Україна збільшила на мільйон тонн закупівлю вугілля, що видобувається на неконтрольованих територіях Луганської та Донецької областей. До цього призведе рішення Ради оптового ринку електроенергії (ОРЕ) про спеціальні умови роботи для Слов'янської ТЕС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кастрюлька Показати IP 8 Січня 2017 06:55
А нiчо, брати грошi з терористiв та агресорiв?
Активіст до Кастрюлька Показати IP 8 Січня 2017 11:25
Гроші кров'ю українських солдат не пахнуть.
Анонім до Кастрюлька Показати IP 8 Січня 2017 14:14
ти довбня? може ім ще й зарплату давати .чи може ти будеш сплачувати іхні витрати? капець...розуму -палата ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus