USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи дорожчатиме на Волині хліб

14 Квітня 2014 09:38
Ціни на хліб соціальних сортів збільшувати не будуть, адже борошно їм продають за дешевою ціною.

Про це інформували під час оперативної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 14-го квітня.

«Для хлібопеків борошно подають за 2.80 гривні. Тому немає жодних підстав, аби на Волині піднімали ціну на хліб соціальних сортів», - заявив директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Оксана Показати IP 14 Квітня 2014 10:22
Дивна позиція страуса, а газ природній , дизель, бензин, цукор, дріжджі їх теж продають за низькими цінами. Пісня схожа на пісню Азірова - ціни хліб підніматись не будуть. аси не змінились. Чи може треба змінити керівника який співає заїжджену пісню з старої платівки. Люди погляньте навколо і усвідомте, що так як вчора вже не буде!
фермер Показати IP 14 Квітня 2014 10:27
А навіщо взагалі те управління с/г якщо все с/г України приватне, а щоб статистику вести є управління статистики. Скорочуйте його взагалі - економте гроші!!!
хліб Показати IP 14 Квітня 2014 11:10
Прошлая власть была непрофессиональной и грабила народ. Народ грабили постоянно, это не подлежит сомнению. Но вот вопрос. Гривна была стабильна четыре года. Непрофессионалы и грабители держали курс. Да, конечно же, множество экспертов смогут обосновать, что это было сделано неправильно, и давно пора было курс "отпустить" и то, и это, и пятое-десятое, и что Кубив профи, что он в курсе - как надо... Однако сегодня люди в Киеве видели предложения евро по 19 гривен. ДЕВЯТНАДЦАТЬ! До конца месяца будет 25, в этом можно не сомневаться, и я это говорил (что к концу апреля будет 25) еще в начале марта. Не надо мегаэкспертом быть. Так вот - непонятно. Или украинскому народу выгоднее быть грабимым, или я не понимаю значения слова "грабить".
Оксана до хліб до хліб Показати IP 14 Квітня 2014 11:31
Провокаторів геть з обговорення.
Наталка до Оксана до хліб Показати IP 14 Квітня 2014 14:10
А що всі люди, які мають іншу думку (не промайданівську), а що опирається на фактах - це провокатори????Це що виходить, що висловлюватися негативно можна лише на колишню владу, а ці чим відрізняються? Чи можливо це така "свобода слова по майданівські"??? Тоді чому зносили пам'ятники Леніну, адже ви використовуєте його методи???
Сумно... Показати IP 14 Квітня 2014 14:23
Якщо він зробить хліб тільки з муки йому треба дати Нобелевську премію (та не одну). Чому не говорить скільки зараз коштує газ, цукор, дріжджі? А довезти до магазина як? На конях? Замість реальних кроків які будуть допомагати бізнесу, влада знов займається популізмом…
Знаєте Показати IP 14 Квітня 2014 15:27
Коней теж кормити добре треба.
ЛИТОВЕЦ Показати IP 14 Квітня 2014 16:24
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus