USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-керівника ДП «Волиньвугілля» посадили на 5 років

21 Жовтня 2015 12:47
За матеріалами СБУ засудили колишнього керівника ДП «Волиньвугілля» Анатолія Заболотнього , який очолював підприємство у 2012-2013 роках. Йому призначили покарання у вигляді п’яти років позбавлення та понад півмільйона гривень стягнення на користь ДП «Волиньвугілля».

Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області

За цей період він незаконно розтратив та привласнив кошти державного підприємства, яке перебувало на межі банкрутства.

Встановили двадцять два факти злочинних дій екс-керівника, який протягом року, використовуючи своє службове становище, встановлював собі та працівникам підприємства необґрунтовані премії та надбавки на загальну суму майже 700 тисяч гривень.

Нагадаємо, ще в липні Іваничівський районний суд визнав Анатолія Заболотнього винним у привласненні та розтраті коштів та засудив його до п'яти років позбавлення волі з трирічним іспитовим терміном. Крім того колишнього гендиректора підприємства позбавили права обіймати посаду строком на три роки і стягнули з нього 691 322 гривень завданих підприємству збитків.

Анатолія Заболотнього засудили до 5-ти років в'язниці, щоправда, з дворічним іспитовим терміном, при цьому стягнули 691 322 гривні збитків.

Втім, із таким вироком суду не погодилася ні прокуратура, ні сам засуджений, а тому обидві сторони подали апеляційні скарги.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО СПРАВУ

Як повідомили сьогодні в СБУ, Іваничівським районним судом Волинської області обвинуваченому призначили покарання у вигляді п’яти років позбавлення та понад півмільйона гривень стягнення на користь ДП «Волиньвугілля».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 21 Жовтня 2015 13:24
Посадили з іспитовим терміном?
Анонім Показати IP 21 Жовтня 2015 14:18
Сміх та й годі, а за 1000 грн посадять точно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus