USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Епіцентр» став повноправним власником «Нової Лінії»

3 Листопада 2013 22:30
Найбільша мережа будівельних супермаркетів «Епіцентр» завершила операцію з купівлі котрольного пакету акцій свого конкурента, мережі супермаркетів «Нова Лінія», і призначила нового генерального директора. Про це повідомляє компанія Dragon Capital Investments Limited, яка проводила операцію, - інформує «Капитал».

Покупцем виступило ПАТ «ЗНВКІФ «Оферент», яке входить до групи компаній «Епіцентр».
«На позачергових зборах акціонерів ПрАТ «Нова Лінія» прийняли рішення про зміну членів наглядової ради компанії, а також затвердили в новій редакції Статут і внутрішні положення компанії», - наголошується в повідомленні.
З 1 листопада 2013 змінився виконавчий апарат компанії. Так, генеральним директором замість Євгена Баранова призначений Борис Артарі-Колумб, який раніше обіймав посаду регіонального директора «Епіцентру».
«Ми задоволені результатом своєї інвестиції в «Нову Лінію», - коментує угоду Томаш Фіала, управляючий директор інвестиційної компанії Dragon Capital.
«На цьому етапі ми прийшли до висновку, що подальше зростання і розвиток компанії будуть найбільш ефективні в руках стратегічного інвестора. Хочу подякувати всій команді «Нової Лінії» за виконану роботу і побажати всім подальших успіхів і досягнень», - повідомив він.

«Для нас придбання «Нової Лінії» - наступний виток стратегічного розвитку нашого бізнесу. Ми впевнені, що це зміцнить провідні позиції групи «Епіцентр» на ринку DIY - рітейлу, дозволить посилитися в новому форматі і створить всі умови для повного задоволення потреб покупців», - каже Юрій Симоненко, представник покупця.
ЧИТАТИ ЩЕ: «ЕПІЦЕНТР» КУПУЄ «НОВУ ЛІНІЮ», - ЗМІ
Нагадаємо, власниками «Епіцентру» є народний депутат від Партії регіонів Олександр Герега та його дружина, секретар Київради Галина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
І що з того Показати IP 4 Листопада 2013 09:24
Яку користь несе ця інфа для кінцевих споживачів? Кіпрські офшори, китайське лайно, хавайте люди. Так чи так, суть однакова
Оксана Показати IP 4 Листопада 2013 13:28
Інформація дещо інша, Антимонопольний комітет України дозволив монополізацію на ринку реалізації будівельних виробів. Ззначене суперечить правилам чесної торгівлі і призведе до подальшого заповнення ринку недоброякісним товаром з Китаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus