USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Замість автобуса дали гроші на перевезення луцьких дітей

12 Січня 2017 12:12
Депутати передбачили 500 тисяч гривень на рік для перевезень дітей міста, вирішивши не купувати власного автобуса за 3 мільйони гривень.

Про це йшлося під час 17-ої позачергової сесії Луцької міської ради.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, напередодні автобус для Палацу учнівської молоді за 3 мільйони гривень депутати міськради вирішили замінити послугами перевізників.

На бюджетній комісії між депутатами розгорілася палка дискусія, чи треба купувати автобус для Палацу учнівської молоді. Одним із аргументів проти стало те, що сума в 3 мільйони гривень – необґрунтована. Крім того, один автобус не закриє всіх потреб палацу: коли поїде один колектив, більше ніхто не зможе ним скористатися. Тим паче, туристичні фірми не купують власних автобусів, а користуються також послугами перевізників, зауважили депутати Борис Смаль та Олександр Кравченко.

Під час сесійного засідання депутат Алла Надточій зазначила, що за 2016 рік учні Палацу учнівської молоді чимало наїздили по Луцьку та поза ним на конкурси, змагання та різноманітні першості. Також часто на виступи їздять діти з Палацу культури міста Луцька – їм теж потрібен транспорт.

Депутат Олександр Кравченко запропонував виділити півмільйона гривень на нерегулярні перевезення школярів та не купувати свого транспорту. Таким чином можна буде вивчити і кон’юнктуру і визначити, якого типу потрібен автобус.

«Пропоную передбачити видатки на нерегулярні перевезення і не виділяти коштів на покупку автобуса. І тоді вже визначитися, який автобус потрібен дітям», - каже Кравченко.

Депутат Констянтин Петрочук запропонував придбати замість великого автобуса, а два менших.

«Два в обслуговуванні обійдуться дешевше, ніж один великий. І не завжди є необхідність у великому автобусі на 50 місць», - каже депутат.

Депутати підтримали пропозицію Кравченка, проголосувавши за те, аби не купувати власний автобус, а виділити кошти на перевезення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus