USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Хто лобіює виконання програм у Луцьку?

4 Лютого 2014 15:21
Діючі програми у Луцьку фінансуються непропорційно.

Про це стало відомо під час постійної комісії з питань бюджету та фінансів міської ради сьогодні, 4 лютого.

Депутат міськради Юрій Корольчук зауважив, що чимало програм минулого року профінансовані не в повній мірі. Разом з тим, частина прийнятих програм оплачені на 100%.

«Чому програми виконуються непропорційно? На озеленення передбачили 3 мільйони – все виплатити, а з 11 мільйонів, передбачених на прибирання, проплачені - 8. На розвиток дорожнього господарства передбачили - 32 мільйона, а виконали робіт на 21 мільйон, капітальний фонд мав отримати 5,3 мільйона, з них 2 мільйони - з держбюджету. А освоєно 1,3 мільйона. Хто бере на себе сміливість і відповідальність за таке непропорційне виконання програм? Мабуть треба радитися, якщо є нагальна проблема , яку з програм треба закрити», - зазначив депутат.

Натомість заступник міського голови Лариса Соколовська зазначила, що програми приймалися згідно з чинним законодавством. До прикладу, в законах на сферу ЖКГ передбачені кошти з держбюджету, але гроші до міського бюджету надійшли не в повній мірі.

Утім частина депутатів зауважили, що така ситуація з непропорційним виконанням програм схожа на лобіювання чиїхось приватних інтрересів.

Нагадаємо, Юрій Корольчук уже не вперше висловлює думку, що лобіювання інтересів в міськвиконкомі – звична річ. А розподіл бюджету відбувається в ручному режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
об'єктивно Показати IP 4 Лютого 2014 15:40
Буратіно і чесність - речі, апріорі, несумісні. На жаль.
тюлень Показати IP 4 Лютого 2014 17:22
Депутат міськради Юрій Корольчук і його "соратники" краще б виступив би на Майдані і прийняли участь в Автомайдані, а то як тюлень чекає, коли його тушу очистять від жирка)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus