USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук кличе фінський бізнес на Волинь

3 Грудня 2010 11:47
Надзвичайний та Повноважний Посол Фінляндії в Україні Крістер Міккелссон під час свого візиту на Волинь ознайомлювався з інвестиційними можливостями області для співпраці.
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук презентував Послові можливості Волині для майбутньої співробітництва. «Нас цікавить співпраця в галузях агрокультури, тваринництва, швидкої м'ясної свинини, - сказав губернатор. Про це повідомили у прес-службі ОДА.
Йшлося і про бурякосіяння. На Волині 230 тис га земель облогують і ці землі потребують інвестора. Мова велась також про залучення фінського бізнесу в реформування лісової, будівельної та переробної сфер.
«Досягнуто домовленості провести у Луцьку ділову зустріч за участю підприємців Західної України, а також Литви та Латвії», - повідомив Клімчук.
У свою чергу, Крістер Міккелссон запевнив, що для цієї зустрічі запросить представників ділових кіл із Швеції та Норвегії.
Голова облдержадміністрації представив ряд іноземних проектів, що діють на Волині. Серед них – «Кромберг енд Шуберт Україна», ВАТ «СКФ Україна», СП ТОВ «Модерн-Експо», ВАТ «Волиньхолдинг» Nestle.
Сторони обговорили можливість обміну досвідом між викладачами та студентами вищих навчальних закладів обох країн.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 3 Грудня 2010 12:20
Нехай фінський бізнес прийде, а потім ми його...нагнем...так як нагинає(обкрадає) самодур-Клімчук...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus