USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук порівняв сільради на Волині з Африкою

10 Червня 2013 17:49
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук звинуватив сільських голів у тому, що вони не дають можливості людям отримати гроші за програмами державної підтримки, а прем’єр-міністру реалізувати свої постанови.

Про це стало відомо під час відеоселекторної наради в облдержадміністрації 10 червня.

За словами головного ветлікаря Волині Богдана Лозинського, ситуація з ідентифікацією молодняку в області залишає бажати кращого. Мовляв, наразі зареєстрували лише 17 тисяч голів великої рогатої худоби, з яких 12 – молодняку до 15 місяців та майже 8 тисяч телят.

Так, найгірша ситуація – в Маневицькому, Ратнівському та Камінь-Каширському районах, в яких ідентифіковано менше 10% телят, народжених в цьому році. «Є сільради, де взагалі телят не ідентифікували», - зауважив Лозинський.

До того ж, додав, що на великотоварних господарствах ситуація не краща. «З 13,5 тисяч ідентифіковано лише 5,4», - розповів головний ветлікар області. А ця робота має бути виконана впродовж тижня після народження телят.

Щодо цього Борис Клімчук відреагував однозначно: головам сільрад та РДА, де не зареєстрували телят, до кінця дня спрямувати в ОДА пояснювальні записки. Мовляв, для виконання завдання у керівників на місцях було 2 тижні.

«Отак і відповідаємо: тому що ми проводимо антиукраїнську, антидержавну і антилюдську політику в районах, тому що нам добре, нам особисто», - додав губернатор Волині.

А працівникам служби, яку очолює Богдан Лозинський, він дозволив штрафувати таких керівників.

«Поки ми не налагодимо цю роботу протягом 7 днів, ніяка Європа, ніяка Азіопа. Африка! І десь біля озера Чад. Оте, що там зараз відбувається. Це не цивілізаційно, це взагалі неправильно», - підсумував Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
школа Показати IP 10 Червня 2013 18:22
вчитель географії
Патріс Лумумба Показати IP 10 Червня 2013 22:43
А сам Клімчук - вождь племені мумба-юмба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus