USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Комунальні підприємства Луцька боргують один одному мільйони

23 Грудня 2013 13:36
ДКП «Луцьктепло» боргує КП «Луцькводоканал» 4 мільйони гривень.

Про це стало відомо під час постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 23 грудня.

Зі слів заступника директора з економіки та фінансів КП «Луцькводоканал» Юрія Корецького, нині «Луцьктепло» не заплатило 4 мільйони гривень за воду.

З його слів, кошти, які надходять від населення за гарячу воду, діляться на дві частини: плату за холодну воду і за підігрів. Остання частина – це і є дохід «Луцьктепла», а за воду підприємство сплачує «Луцькводоканалу». Утім, зважаючи на те, що перед «Луцьктепло» населення не розраховується у повній мірі, то й підприємство не може заплатити за воду.

В ідеалі, зазначив Юрій Корецький, гроші за воду – холодну й гарячу - мали б надходити до «Луцькводоканалу», а «Луцьктеплу» люди мали б сплачувати лише за підігрів води. Таки чином, борг у 4 мільйони можна було б «заморозити». Щоправда, поки що такі розмови не йдуть далі теорії, змінювати систему оплати поки що не будуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus