USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Любешівський хлібокомбінат повністю погасив заборгованість

12 Січня 2015 21:00
За підтримки міністра соціальної політики України Павла Розенка вдалося погасити заборгованість, що утворилася на хлібокомбінаті Любешівської райспоживспілки. Про це повідомили у прс-службі облдержадміністрації.

Відтак голова облдержадміністрації Володимир Гунчик адресував керівникові поважного відомства лист зі словами вдячності, де зокрема зазначено: «Завдяки вашій допомозі організатором харчування погашена заборгованість перед постачальниками продуктів, вчасно виплачена заробітна плата працівникам, сплачуються податки, проведено розрахунки за газ та електроенергію».

Ситуація склалася так, бо кошти, передбачені за послугу організації гарячого харчування, яку й надає хлібокомбінат для шкіл району, за листопад та грудень минулого року не були перераховані Міністерством соціальної політики України. 24 та 25 грудня 2014-го голова облдержадміністрації, перебуваючи з відрядженням у Києві, мав робочу зустріч із міністром соціальної політики України, в ході котрої Володимир Гунчик та Павло Розенко обговорили відповідне питання. Днями борг погасили. 2 мільйони 600 тисяч гривень – саме такою була сума заборгованості.

Тим часом у Луцьку намагаються «вескресити» комбінат хлібопродуктів № 2.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, ситуація на Луцькому комбінаті хлібопродуктів №2 залишається непростою: підприємство боргує за спожиту електроенергію, не здійснює розрахунків за іншими платежами й не виплачує заробітної плати. Загроза банкрутства – реальна. Влада міста та колектив ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» спільно напрацьовують механізм виведення заводу з кризи.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТРИ КАНДИДАТИ - НА ПОСАДУ КЕРІВНИКА ЛУЦЬКОГО ХЛІБОКОМБІНАТУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Січня 2015 21:08
хай живе Рая

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus