USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам пояснили, на яких парковках не обов’язково платити

8 Листопада 2016 11:23
Якщо замість паркомата на платній парковці збирають з клієнтів готівку люди, це є порушенням законодавства, - наголошують у мерії.

Про це повідомили під час оперативної наради в першого заступника Луцького міського голови 8 листопада.

Як зауважив перший заступник міського голови Тарас Яковлев, у місті поступово впорядковуватимуть платні парковки. Так, наприкінці листопада запрацює парковка на Замковій площі, яку відкриватимуть сьогодні (як пояснив посадовець, йдеться про приватні інвестиції).

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, першу комунальну парковку нещодавно відкрили на Завокзальному ринку. Варто додати, що цю парковку на вулиці Карпенка-Карого облаштували під знаком «зупинку заборонено».

Зі слів чиновника, в листопаді планують надіслати листи підприємцям, які мають парковки. Відповідно до законодавства, якщо на місці для паркування не встановлений паркомат, а «якийсь дядько збирає гроші», за це можна не платити і варто про такі факти повідомляти у міськраду. Таким чином парковки планують привести у відповідність до чинного законодавства. А з тими, хто порушує законодавство, збираються розривати договори оренди земельних ділянок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 8 Листопада 2016 12:01
тц караван група алкашів кожен день збирає гроші без будь яких документів
321 до 123 Показати IP 8 Листопада 2016 12:52
те саме біля формули, що за безпрєдєл?!
піпєц Показати IP 8 Листопада 2016 18:19
То можна подумати, що в міськраді люди працюють не з Луцька, і не знають, що у нас СКРІЗЬ стоять ці "парковщикі", особливо кругом Варшавки, даже під знаком безкоштовної парковки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus