USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Му-Му» - бути, - каже Клімчук

5 Липня 2010 16:36
Програма надання пільгових кредитів на купівлю великої рогатої худоби селянам одноосібникам, названа чиновниками «Програмою «Му-му» «виконується і буде виконуватися», - переконує волинський губернатор Борис Клімчук.
Про це він заявив 5 липня під час прес-конференції.
«За підказки, які йдуть з боку засобів масової інформації спасибі. Але програма «Му-му» виконується і буде виконуватися. Я отакий впертий. Я не оперую глобальними речами, але я в них розбираюся. Для мене важлива людина, яка повинна мати шанс... В цьому є велика філософія, не тільки виробництва молока, а й громадянина…. Філософія українського патріотизму, який на площах не робиться», - зазначає Клімчук.

Нагадаємо, що волинські селяни висловлювали сумніви стосовно того, чи пільгове кредитування купівлі корів дозволить збільшити поголів’я ВРХ на селі. Адже закупівельні ціни на молоко лишаються й далі низькими.
Клімчук впевнений: програми працюють, необхідно лише відпрацювати технології та методи надання кредитів. Зі слів Клімчука нині близько 90 селян погоджують процес придбання худоби, біля 130 придбали ВРХ без кредитів та посередництва чиновників.
Загалом, роботу з АПК Клімчук оцінив, як добру. Зокрема, зазначив, що впродовж п’яти останніх місяців виробництво технічних культур зросло в 1,6 рази, в тому числі цукрових буряків і сої вдвічі, приріст посівів в приватних домогосподарствах – в два рази.
За словами Клімчука промислове виробництво зросло на 19%. Губернатор похвалив також Гнідавський та Іванічівський цукровий заводи, що заключили договори з Рівненської області про поставки сировини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus