USD 39.80 40.08
  • USD 39.80 40.08
  • EUR 39.80 40.08
  • PLN 9.85 10.00

На Волині вилучили незаконних автозапчастин на 10 млн грн

15 Січня 2019 22:56
За процесуального керівництва прокуратури Волинської області у рамках кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків, зборів (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 212 КК України), в області провели низку санкціонованих судом обшуків на одному з підприємств у місті Луцьку та в оселях його посадових осіб, інформує прес-служба прокуратури області.

Правоохоронці виявили та вилучили документи фінансово-господарської діяльності товариства, комп’ютерну техніку, грошові кошти, а також товар – автозапчастини, що пропонувався і реалізовувався через мережу Інтернет без відображення цих операцій у бухгалтерському обліку й сплати відповідних податків.

Орієнтовна вартість вилученого становить 10 мільйонів гривень.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Січня 2019 08:53
Хоч би назву фірми назвали, щоб люди там товар не замовляли. Бо ніби у вас тут "подвійні стандарти" ходять - про одних зразу все і в фотографіях, а про інших - ніц.
москаль Показати IP 16 Січня 2019 10:43
Кто признал автозапчасти незаконными? Страна перевернутых мозгов...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus