USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині знову страйкуватимуть дорожники

23 Вересня 2015 15:00
Працівники Облавтодору анонсували повторний страйк у Володимирі-Волинському. Про це інформує БУГ.

Нагадаємо, мітинг працівників Облавтодору відбувся 14 вересня, у Володимирі-Волинську.

"Філія «Володимир-Волинська ДЕД» ДП «Волинський облавтодор» повідомляє Вас, що згідно з постановою позачергової конференції працівників шляхового господарства Волинської області, яка відбулася 02.09.2015р. в актовому залі ДП «Волинський облавтодор» за участю 44 делегатів та запрошених на конференцію начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області Посполітака А.Г. разом з заступниками, директора ДП «Волинський облавтодор» Зінькова О.В. з заступниками і начальниками відділів, керівниками філій та за участю директора департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації Мирки І.І., попереджені, що в разі невиплати заборгованості по заробітній платі за березень, квітень, травень, червень, липень, серпень 2015 року до 24.09.2015р., із-за заблокованих рахунків Служби автомобільних доріг у Волинській області, колективи ДП «Волинський облавтодор» будуть проводити повторний страйк 28.09.2015р. на автомобільних дорогах державного значення з вимогами страйкового комітету, які прийняті на конференції Волинської об’єднаної профорганізації до Уряду України, Укравтодора, Служби автомобільних доріг у Волинській області, до Волинської ОДА по забезпеченню колективів філії ДП «Волинський облавтодор», як державної структури,:

– стабільною роботою на автомобільних дорогах;

– стабільною виплатою заробітної плати згідно кодексу Законів про працю України;

– зберегти ДП «Волинський облавтодор» як державну структуру при проведенні реорганізації Укравтодора", - йдеться про вимоги дорожників у повідомленні.

Страйк працівників філії «Володимир-Волинська ДЕД» проводитиметься 28 вересня з 11:00 протягом двох годин на км 19+100 автомобільної дороги Устилуг-Луцьк-Рівне на пішохідному переході в районі автобусної зупинки «ДЕУ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus