USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині «утеплюють» школу. ВІДЕО

12 Червня 2013 17:30
Старі котли у Куснищанській школі замінюють на сучасне енергоощадне обладнання, а старі вікна - на енергозберігаючі, пластикові, - йдеться у сюжеті Телецентру Ковель.

Реконструювали шкільну котельню за кошти районного бюджету, на що витратили 160 тисяч гривень. Шкільний завгосп Петро Антонюк зазначає: окрім тепла в кабінетах та класах, модернізація котельні забезпечила й суттєву економію бюджетних коштів - близько 30 тисяч гривень на рік.

Важливо, що нові котли, окрім вугілля, споживають місцеве паливо — торфобрикет та відходи деревини. Енергоощадні заходи в школі впроваджують поетапно: на 2013 рік в районному бюджеті передбачено 105 тисяч гривень для заміни старих вікон та модернізацію теплотраси.

Частину старих вікон у школі вже замінили на енергоощадні, що значно покращило температурний режим всередині будівлі, яка експлуатується із 1995 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus