USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Незаконних видобувачів бурштину шукатиме авіація

17 Липня 2015 13:47
Державна прикордонна служба для моніторингу ділянок можливих місць незаконного видобутку бурштину залучила малу авіацію. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Так, одне з таких місць вчора, 16 липня, зафіксував екіпаж прикордонного літака «Diamond» на ділянці Луцького загону. Знаходилося воно поблизу села Дроздинь Рівненської області. Інформацію з літака відразу передали до прикордонних нарядів. Для перевірки місцевості сформували спільну групу з представників держприкордонслужби та МВС. За деякий час правоохоронці виявили нові місця видобутку бурштину.

Наразі триває перевірка та встановлення осіб, які причетні до протиправної діяльності. Місце незаконного видобутку бурштину задокументували, повідомлення направили в СБУ і прокуратуру Рівненської області.





На даному напрямку виставили додаткові прикордонні наряди.

Зазначимо, що таку роботу прикордонники проводять у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами.



Нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині затримали чоловіків, які видобували бурштин-сирець. Також виявили групу нелегальних бурштинокопачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Липня 2015 14:48
А на цей літачок кулемета не можна встановити, і дати пару - другу черг, щоб "старателі" наклали повні штанці? Мабуть, це був би найдієвіший аргумент в цьому протистоянні.
Всезнайко Показати IP 17 Липня 2015 16:18
А що, без авіаціїї їх не видно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus