USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Луцьком відкрили фабрику іграшок

20 Травня 2011 09:03
У селі Липини під Луцьком відкрили фабрику з виробництва м’яких іграшок, власник якої заявяє, що хоче освоїти 40% українського ринку.

На офіційне відкриття новозбудованого комплексу споруд у четвер, 19 травня, запросили обласну та районну владу, бізнесменів, пресу, а також двох народних депутатів: першого заступника Партії регіонів Володимира Рибака та нардепа з Волині Григорія Смітюха.

Як розповіла під час відкриття фабрики комерційний директор корпорації «Тигрес» Ірина Дубчук, підприємство існує ще з 1995 року, а останні десять років орендувало приміщення у СП ТОВ «Модерн-Експо».

І лише цьогоріч взимку корпорація оселилась на власній території у Липинах, де ще донедавна був пустир.

Новостворена фабрика, запевняють її власники, є єдиною в Україні, яка займається виробництвом «від а до я».

«Виготовляємо з нуля: від ідеї, розробки дизайну до готової продукції», – каже донька власників компанії (Сергія та Галини Падуків) Ірина Дубчук.

Потужності фабрики розраховані на виготовлення близько 100 тисяч м’яконабивних іграшок щомісяця. Крім цього, тут виготовляють дитячий одяг та постільну білизну, а також пластмасові іграшки. Розрахована фабрика на тисячу робочих місць.

Конкурентами, каже комерційний директор, є низькоякісна китайська продукція та білоруські виробники. Дубчук запевняє, якість виробів «Тигресу» значно краща за продукцію конкурентів. Каже: використовують виключно сертифіковані матеріали та дотримуються держстандартів.

Проте поки корпорації бракує потужностей, аби вийти на європейський ринок. Однак, каже Дубчук, фабрика вже має бізнес-партнерів у Польщі та Росії.

«У цю фірму вкладено зароблені сім’єю гроші та позика українського банку. Це – серйозний бізнес з новими робочими місцями та податками у місцевий бюджет», – висловився під час відкриття фабрики голова Волинської ОДА Борис Клімчук.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Марта Показати IP 20 Травня 2011 15:49
Як завше, помпезності не бракує. А працюватимуть на фабриці сільські дівчата, бо міські на запропоновану зарплату не підуть. Як і на Кромберзі, куди звозять народ за 70 км від Луцька
Стрийко до Марта Показати IP 20 Травня 2011 17:37
Ви, Марта, теж напевно коли купуєте іграшки, то шукаєте якісні та ДЕШЕВІ?
Рома Показати IP 20 Травня 2011 15:59
Іграшки "Тигресу" дійсно найякісніші, купую тільки їх.
ліберал Показати IP 20 Травня 2011 17:47
молодці! правильно роблятьщо шукають можливості конкурувати з китайським імпортом, потрібно відроджувати текстильну промисловість!
Своя Показати IP 20 Травня 2011 20:02
шо ж це за вікриття коли я ще 6 років тому працювала на тигресі розташовувався він правда не в ліпінах і з/п тоді була хороша і залежала від виробітку а не ставка на скільки на шиєш стільки і отримаєш.
Лучанин Показати IP 20 Травня 2011 23:08
Якщо це дійсно робиться по ДСТУ, а не по ТУ, то це дуже добре!
))) Показати IP 21 Травня 2011 10:29
ура!
Yuriy4Ukraine Показати IP 22 Серпня 2011 17:53
чогось на фото у дівчат що шиют посмішка не така розкішна як їх директора...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus