USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підконтрольний Ахметову «Укртелеком» переводить рахунки у «Сбербанк» Росії

9 Лютого 2017 12:39
ПАТ «Укртелеком» зробив інформаційну розсилку своїм клієнтам з тим, щоб повідомити, що від 1 лютого 2017 року за надані послуги підприємством його клієнтам слід розрахуватися, сплативши кошти на рахунок Сбербанку Росії. До слова, вартість тарифів на послуги «Укртелекому» з 1 грудня 2016 року збільшилася.

Про це написав у мережі редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубинський.

«Як любив говорити Ленін, для перевороту важливо захопити банки, телефон і телеграф.

Росіяни в особі держбанків, як ви знаєте, наш фінансовий ринок за допомогою Гонтаревой і Рожкової вже захопили.

Тепер беруть під контроль і телефон, і телеграф, роль якого зараз виконує Інтернет: підконтрольний Ахметову Укртелеком переводить рахунки в Сбербанк Росії.

Нагадаю, Укртелеком - це ключовий провайдер кабельних мереж для Інтернету: усі кабельні лінії йдуть по його комунікаціях і трасах.

Коротше, вигідний клієнт до ФСБ. P.S. Мобільний зв'язок давно весь під контролем РФ», - йдеться у дописі.

Як доказ своїх слів, Дубинський опублікував відповідне оголошення «Укртелекому», де, зокрема, йдеться: «Сплата рахунку за новими реквізитами є підтвердженням внесення змін до Договору стосовно реквізитів ПАТ «Укртелеком».
Нагадаємо, у 2013 році бізнесмен Ринат Ахметов купив найбільшу телекомунікаційну компанію України «Укртелеком». Така домовленість була досягнута між ахметівською СКМ та австрійською компанією EPIC.

Спроба повернути «Укртелеком» у 2015 році в державну власність через невиконання умов приватизації не увінчалася успіхом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Думка Показати IP 9 Лютого 2017 13:07
Ну ви й параноїки! Під дуп%ою зв'язок! Отримали кредит на вигідних умовах, ось і переводять оборот! Там для бізнеса завжди вигідні умови були.
корінний лучанин Показати IP 9 Лютого 2017 13:25
Ахметов забув запитати в "патріотів"з ким йому працювати.Кхе-кхе.
корінний зуб до корінний лучанин Показати IP 9 Лютого 2017 15:11
чим подавився? що кашляєш
... до корінний зуб Показати IP 9 Лютого 2017 16:32
Такі пацреоти як ти вже за**ли...натвори в країні вже достатньо скакуни с*ані
Перехожий Показати IP 9 Лютого 2017 15:25
Підконтрольний Порошенкові завод Roshen працює в Росії. Депутат БПП Мацола - акціонер "Московской пивоваренной компании". Продовжувати?
Вітя Показати IP 9 Лютого 2017 15:36
Повідмовляйтеся нах... від того гамнотелекому і все.
олігарх Показати IP 10 Лютого 2017 12:00
Українці ви усі д*біли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus