USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Підлога 5-зіркового готелю замість тюрми: як утримують принців-корупціонерів

8 Листопада 2017 09:13
Газета The New York Times опублікувала відео з п'ятизіркового готелю "Рітц Карлтон" в Ер-Ріяді, на якому, за даними американського видання, затримані в неділю саудівські принци, чиновники і міністри.

На кадрах показано велике фойє, на підлозі якого розстелені матраци. На них під килимами сплять члени королівської сім'ї та інші високопоставлені особи, підозрювані у корупції. Їм заборонили виїзд з країни, заморозили їх банківські рахунки, пише tengrinews.kz.

Відео було знято вранці в понеділок. Його зробив один з охоронців. На задньому плані видно людей в темній формі. В одному з приміщень стоїть автомат.
Як з'ясували журналісти, готель "Рітц Карлтон" в столиці Саудівської Аравії до 16 листопада "виявився недоступний для реєстрації".

4 листопада король Саудівської Аравії Салман Бен Абдель Азіз Аль Сауд оголосив про початок масштабної боротьби з корупцією в країні і видав указ про створення Вищого комітету. Відомство очолив наслідний принц Мухаммед бен Салман. Наступного дня були затримані 11 принців з правлячої сім'ї, чотири міністра з нинішнього складу уряду королівства і десятки колишніх міністрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus