USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Поліську» з Волині експортуватимуть до Сербії й Німеччини

20 Березня 2015 19:00
Перша партія волинської горілки, яка планується на експорт, має становити 100 тисяч пляшок. Нині такий контракт готується до підписання.

Про це стало відомо під час візиту на Луцьке місце провадження діяльності державного підприємства «Укрспирт» (колишній Луцький спиртогорілчаний комбінат) 19 березня.

Нагадаємо, після тривалої перерви підприємство таки запрацювало. Програма держпідприємства передбачає у березні та квітні виготовити по 195 тисяч літрів горілчаних виробів. Однак потужності підприємства дозволяють виготовляти вдвічі більше продукції. А подальша робота підприємства залежить від обсягів реалізованого продукту.

Свого часу, керівництво ДП «Укрспирт» повідомило, що волинський продукт хочуть експортувати до Німеччини. Як розповів директор Луцького МПД ДП «Укрспирт» Денис Шмаров, наразі замовник попросив внести зміни до етикеток.

Експортер планує постачати продукцію, виготовлену на Луцькому підприємстві до Сербії та Німеччини. Продукт виготовлятиметься на базі марки «Поліська». Однак, ймовірно, що для експортного продукту змінять назву. Зі слів Дениса Шмарова, контракт готовий, його юристи передадуть покупцеві на підпис. Першочергова партія складатиме 100 тисяч пляшок за місяць.

Зауважимо, що Луцьке МПД ДП «Укрспирт» не є самостійною юридичною особою з 2011 року. Відтак, податок на прибуток сплачується за місцем реєстрації ДП «Укрспирт». Повертати статус повноцінної юридичної особи підприємству не збираються.

Міський бюджет отримує від підприємства податок на доходи фізичних осіб, а також, згідно зі змінами бюджетного законодавства, дохід від роздрібного продажу підакцизних товарів, у тому числі й продукції Луцького спиртзаводу.

До слова Луцьке МПД – єдине в Україні державне підприємство із закритим циклом роботи: від переробки зерна до пакування готової продукції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анатоль_ Показати IP 20 Березня 2015 19:23
Дуже добра горілка! Усім рекомендую споживати саме "Поліську"! Це наш патріотичній напій!
дідо до Анатоль_ Показати IP 20 Березня 2015 19:39
Горілка-наркотична речовина. Зиску від виробництва та продажу менше,ніж наслідків алкоголізму.
Анатоль_ до дідо Показати IP 20 Березня 2015 19:53
Не скажіть. Пью горілку кожного дня -і почуваюся чудово. Настрій стає чудовим. Люблю й поспівати.
дідо до Анатоль_ Показати IP 20 Березня 2015 20:05
ти лигарь?
Анатоль_ до дідо Показати IP 20 Березня 2015 22:16
я культурно споживаю, під добрий закусон, не так як ти,оленю
полішук Показати IP 20 Березня 2015 19:51
Контракт ще не підписаний,а вже піар...
фіскал Показати IP 20 Березня 2015 20:15
Згідно Податкового Кодексу податок на прибуток сплачується до державного бюджету, а вже потім у вигляді субвенцій перерозподіляється областям. Отож податок на прибуток підприємств навіть зареєстрованих у Луцьку йде у Києв. Таке законодавство. Якщо Волинські Новини працюють прибутково то податок теж не йде напряму до бюджету м.Луцька.
тверезий Показати IP 20 Березня 2015 21:40
Піару дуже багато! З надійних джерел відомо, що роботи на підприємстві на 2 тижня, а далі...?!
Бла-бла Показати IP 22 Березня 2015 18:45
Робим вигляд,що щось робим.Ну поговорим,ще потягнем час,ще трошки поживимось.Які контракти,яка Німеччина,з ким? Це якраз той час щоб прийти- вкрасти-і піти.Чергові смотрящі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus