USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Потреби шкіл і садочків Луцька фінансуватимуть з міської казни

8 Листопада 2016 12:11
У проекті бюджету на 2017 рік по навчальних закладах міста передбачили кошти на поточні потреби (придбання мийних засобів, канцтоварів, поточні ремонти, обслуговування оргтехніки), відповідно до бюджетних запитів керівників цих навчальних закладів, які надали Департаменту фінансів і бюджету Луцької міської ради.

Про це йдеться у відповіді міської ради на відповідну петицію.

Нагадаємо, батьки луцьких учнів та дошкільнят на сайті електронних петицій Луцької міської ради зареєстрували петицію про те, щоб поточні потреби загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів Луцька у 2017 році профінансували за кошти міського бюджету.

Зокрема, автор петиції Інна Ткачук писала: «Тривалий час батьки школярів та вихованців ДНЗ Луцька оплачують поточні потреби освітніх закладів, роблять ремонти та купують оргтехніку за свій кошт. Тому, просимо Луцьку міську раду передбачити кошти в бюджеті міста 2017 року для забезпечення поточних потреб ЗНЗ та ДНЗ, а саме: канцтовари, мийні засоби, дрібний ремонт, купівлю та обслуговування оргтехніки».

Відповідний запит під час сесії Луцької міськради озвучив і депутат Борис Смаль.

Крім того, депутати міськради підтримали зміни до бюджету міста, відповідно до яких навчальні заклади, зокрема дитсадки, планують забезпечити мийними засобами на 300 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus