USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Путіна підозрюють у резонансному вбивстві

20 Листопада 2016 18:30
Відомий російський економіст Слава Рабинович зробив гучну заяву про те, що президент РФ Володимир Путін причетний до смерті російського опозиціонера Олександра Перепелічного, якого вбили у Великобританії 4 роки тому.

Про це Рабинович написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, - передає видання «В Час-Пик».

Він додав до опису гіперпосилання на впливове англійське видання The Guardian, яке провело розслідування несподіваної смерті Перепелічного.

Зі слів економіста, Путін може бути причетний до загадкової смерті Олександра Перепелічного, адже саме він відкрив владі Швейцарії таємну інформацію, що мав Сергій Магнітський, якого вбили в російській в'язниці.

Російський бізнесмен Перепелічний, що попросив політичного притулку у Великобританії, помер у віці 44 років. Його вважали одним із ключових свідків у справі про смерть у російському СІЗО юриста фонду Hermitage Capital Сергія Магнітського.

ЧИТАТИ ЩЕ: МОСКВА VS ГААГА: ЧОМУ ПУТІН ХОЧЕ УНИКНУТИ ВИРОКУ ЗА ВІЙСЬКОВІ ЗЛОЧИНИ

Рабинович зазначив, що свого часу Магнітський займався резонансним розслідуванням про викрадення чверті мільярда доларів з бюджету Росії. Він допомагав швейцарській прокуратурі розкривати схему відмивання грошей на кілька мільйонів доларів, використану корумпованими російськими чиновниками. Перепелічний передав ці відомості європейській владі, після чого раптово помер прямо біля свого будинку у Великобританії. Смерть юриста викликала широкий суспільний резонанс.

Медична експертиза після розтину показала наявність у нього в організмі найсильнішого і вкрай рідкісної отрути, яку вже використав Кремль. Перед цим трапилася смерть раніше згаданого Магнітського. Рабинович зазначає, що такий почерк характерний для господаря Кремля.

Як повідомлялося раніше, в Росії 15 листопада заарештували міністра економічного розвитку Олексія Улюкаєва нібито за хабар у 2 мільйони доларів. Разом з тим, як кажуть експерти, арешт і звинувачення в хабарництві чинного міністра – явно вимушене рішення російського президента. Своєю чергою такі кадрові зміни можуть призвести до падіння і без того слабкої економіки Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 20 Листопада 2016 18:41
мммм який брєд більше писати нема про що мабуть
Знаемо навченi Показати IP 20 Листопада 2016 18:42
Если к*й коротковат, это Путен виноват!
Анатоль_ Показати IP 20 Листопада 2016 18:51
Я в шоці!
22 до Анатоль_ Показати IP 20 Листопада 2016 19:15
від рівня ВН напевно )
The Guardian Показати IP 20 Листопада 2016 19:16
Рабінович каже правду - Rabinovich says the truth

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus