USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Утікач Онищенко знову обіцяє порцію компромату

5 Липня 2017 16:54
Екс-нардеп утікач Олександр Онищенко заявив, що можливо опублікує в майбутньому ще одну порцію плівок, передає видання «Четвертая власть».

При цьому він не сказав, коли оприлюднить те, що обіцяє опублікувати вже майже рік. Крім того екс-нардеп визнав, що вів переговори з НАБУ і САП і навіть домовлявся передати їм плівки в Великобританії, проте в останній момент все зірвалося.

«Ми кілька разів домовлялися про зустріч з детективами НАБУ. Писали один одному, дзвонили по Скайпу, і ось вже майже зустрілися. Однак перед самим вильотом детективи повідомили, що скасовують політ - Холодницький (Назар Холодницький - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, ред.)їх не відпускає. Думаю, вони самі боялися тих доказів, які я можу їм передати», - зазначив Онищенко.

Своєю чергою, він стверджує, що знає, хто хоче «підсидіти» його в окрузі № 93: «Є там один з« Народного фронту», який мітить на мій округ. Весь час пише на мене скарги. Страшенно хоче стати депутатом».

Нагадаємо, в середині червня 2016 року в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі спільно з НАБУ підготували подання на зняття недоторканності та арешт депутата Олександра Онищенкла. За версією слідства, нардеп є організатором схеми збагачення на підприємстві «Укргазвидобування», в результаті чого державний бюджет зазнав великих збитків - в сумі близько 3 млрд. гривень. 5 липня Верховна Рада проголосувала за притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Онищенко. В даний час нардепа немає в Україні.

Натомість сам Онищенко заперечував свою причетність до цього і називав порушену справу тиском на нього з метою відібрати його бізнес. Окрім того, Онищенко опублікував записи, які, ймовірно, підтверджують його та інших політиків участь в договірних схемах і містять компромат на президента Петра Порошенка. Перший запис плівок Онищенка з'явився в грудні. На ньому він розмовляє, як стверджується, з депутатом Олесем Довгим, який спілкувався з ним як з парламентарем з боку президента. 10 лютого Онищенко опублікував другу частину своїх записів, на яких, зі слів нардепа-втікача, присутній депутат Микола Мартиненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ННН Показати IP 5 Липня 2017 17:37
А Мельниченко з його плівками де ? Так довго мозги колупав всім, і що, пшик ? Той на життя заробляв, а цей за свою шкуру ще не таке придумає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus