USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Радіо БіБіСі: Під Луцьком розпочнуть роботу 2 потужні підприємства

16 Червня 2009 13:37
У двох волинських райцентрах, розташованих поблизу Луцька, невдовзі розпочнуть роботу заводи харчової промисловості, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як стало відомо з компетентних джерел, один із заводів випускатиме соки, консервацію та іншу продукцію. Планується, що завод перероблятиме 100 тисяч тон сировини в рік – ягоди, фрукти та овочі. Подейкують, що бізнес із Європейського Союзу вже зацікавлений у поставках продукції підприємства. Всього планується створити 3 сотні робочих місць. Наразі на заводі йде реконструкція, яку обіцяють завершити до Дня Незалежності.
 
Інше підприємство – менш потужне. Воно займатиметься сушінням овочів.
 
Обидва заводи, які невдовзі планують запустити, належать відомому волинському бізнесмену.
 
Інформація радіо «Баба бабі сказала» може бути уточнена або спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Богдана Показати IP 16 Червня 2009 14:07
Колеги, ну що за інформація? Про якого "відомого волинського бізнесмена" мова? Невже радіо БіБіСі не дає можливості назвати прізвища? Ну можна ж написати: "Подейкують, що обидва заводи належать (і конкретне прізвище)". І ніхто вас не звинуватить у неправдивій інформації. Крім того, не на лаві підсудних чоловік і не державна таємниця! Колеги, читайте ЗУ "Про інформацію" ;-)
Фанат БЮТу Показати IP 16 Червня 2009 20:37
Подейкують, що завод належить чоловіку з прізвищем яке починається на цифру Франкліна, а закінчується як назва цієї банкноти.
Вінстон Показати IP 18 Червня 2009 09:51
Столяр?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus