USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рівне купуватиме у Луцьку тролейбуси

31 Березня 2009 18:49

Новенькі, щойно з заводу, тролейбуси можуть уже незабаром з’явитися на дорогах Рівного. Закупити їх планують у Луцьку, – повідомляють «Волинські Новини».
Власне, рівненська влада планує найближчим часом оновити тролейбусний парк міста. За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, нині розглядається два найвірогідніші варіанти.
«Ми проводимо переговори з міським головою Луцька Богданом Шибою та дирекцією автомобільного заводу «Богдан» із приводу придбання у лізинг (довгостроковий кредит) нових тролейбусів. Переговори відкладалися вже двічі, але, думаю, найближчим часом ми таки знайдемо можливість вирішити всі питання», – розповів пан Хомко.
Щоправда, за словами рівненського мера, існує й ще одна спокуса – чеські тролейбуси з пробігом. Такі «Шкоди» добре знайомі рівненським тролейбусникам, мають прийнятну вартість (12 тисяч євро, тоді як вартість луцького тролейбуса – 1,2 мільйона гривень) й користуються попитом у директора КП «Рівнеелектроавтотранс» Степана Загинея.
«Доцільно раз зібратися і знайти в бюджеті два-три мільйони, купити 20-30 нових тролейбусів і закрити цю тему хоч на перший час», – цитує Володимира Хомка «ОГО».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus