USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росіянина незаконно призначили головним інженером луцького ВАТ

21 Квітня 2009 18:37
Працівники Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області викрили факт порушення правил працевлаштування іноземців. Про це 21 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Так, без відповідного дозволу центру зайнятості, на посаду головного інженера відкритого акціонерного товариства було призначено громадянина Російської Федерації, – інформує сайт МВС.
Таким чином, за порушення порядку працевлаштування іноземців, громадянина України, який був відповідальним за кадрові питання товариства, притягнуто до адміністративної відповідальності, передбаченої частиною 1 статті 204 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Довідково:
У рамках операції «Мігрант» у країні виявили майже 1,5 тисячі незаконних мігрантів, тобто у середньому щодня – до 220 нелегалів. Це – у чотири рази більше, ніж затримувалося щоденно впродовж січня-березня 2009 року. Також стосовно 1353 іноземців-порушників прийнято рішення про видворення за межі держави, у тому числі 158 осіб депортовано у примусовому порядку. Окрім того, 1,1 тисячі іноземців скорочено термін перебування в державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus