USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Розбудову нового кварталу у Луцьку розпочнуть з багатоповерхівки

22 Січня 2016 07:00
Житловий квартал, який запланували на місці ринку, що на вулиці Львівській, почнуть розбудовувати вже цього року. Почати планують з багатоповерхівок.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради 20-го січня.

Нагадаємо, ще торік Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що ринок на вулиці Львівській з часом зникне. В перспективі там виросте житловий квартал.

Члени міськвиконкому затвердили детальний план території житлового кварталу в межах вулиць Львівської, Городецької, Олени Кульчицької та Вільямса. Тоді головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк доповів, що підприємець викупив 2 ділянки, де було індивідуальне житло, і задумав там будувати багатоповерхівку. Втім, з його слів, враховуючи особливості ґрунту та вимоги генерального плану, там можна розташувати лише п’ятиповерховий будинок.

Але відмовою підприємець не задовільнився і повторно звернувся у виконком аби відкоригувати план проекту житлового мікрорайону. Зважаючи на те, що таке рішення суперечить вимогам генерального плану, а також не вирішено питання парковок, йому відмовили.

Після чого громадянин Руслан Юзва втретє звернувся у виконавчий комітет міської ради. Цього разу зміни в плані таки прийняли й бізнесмену дозволили розпочати будівництво багатоквартирної житлової забудови до 9 поверхів з прибудованими приміщеннями комерційного призначення.

Зауважимо, що вказана земельна ділянка знаходиться в зоні садибної забудови (Ж-1).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
кірпіч Показати IP 22 Січня 2016 08:17
Два рази на шару не пройшло заніс конверт і зразу кудись зникли всі вимоги і закони до будівництва а ви майдан ,корупціі немає,
МОЙША Показати IP 22 Січня 2016 09:36
У НАС КОРУПЦІЇ НЕМАЄ ./романюк .ГОЛОВА КОРУПЦІЇ../ БАБЛО ПЕРЕМАГАЄ ЗЛО ...
Вайцман до МОЙША Показати IP 22 Січня 2016 10:31
І такі да!Парєшалі!
НУ НУ до МОЙША Показати IP 22 Січня 2016 12:26
у виконком входять і ГО і такі антикорупціонери як Народний контроль Свобода Батьківщина Самопоміч які також такі рішення підримують.так що корцпція як в старих так і в нових представників влади...А коли депутати почнуть включати голову при таких ріщеннях і виключати кулькулятор з множенням і діленням прибутків!!!??)))будується мікорайон на Арцеулова Набережна Львівська Рівненська на Привокзальній десь скоро буде...а хто подумав про соціальні обєкти..школи дитсатки!!!Чи мождливо в переповнений наполовину садок чи школу впихнути ще сотні дітей та школярів....
Архітектор Показати IP 22 Січня 2016 14:26
Дааа, там стільки "багато" місця на тій ділянці, що можна ще й стадіон з басейном побудувати. А якщо серйозно, то може трошки менше будиночків там побудувати?
Петро Показати IP 23 Січня 2016 17:16
А хто ж його обирав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus