USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Санрайзу» не вдалося посунути ЛПЕ

21 Червня 2012 14:37
Виконавчий комітет Луцької міськради не погодився розірвати тимчасовий договір на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №25 і №16 з Луцьким підприємством електротранспорту та укласти договори на перевезення за цими маршрутами з ТзОВ ВТП «Санрайз».
Про це стало відомо під час засідання виконкому 21 червня.
Як зауважив начальник управління транспорту і зв’язку міськради Рустам Дячук, 13 червня цього року Львівський апеляційний суд виніс ухвалу за позовом ТзОВ ВТП «Санрайз» Лтд до виконавчого комітету Луцької міської ради щодо визнання нечинними деяких рішень. Нагадаємо, мова про те, що свого часу фірма «Санрайз» оскаржила у суді рішення виконкому про оголошення нових конкурсів на перевезення на маршрутах №16 і №25, після того, як у попередніх конкурсах посіла друге місце.
Після того, як Луцький міськрайонний суд виніс ухвалу на користь «Санрайзу», міська влада все ж не уклала договори з цим підприємством, але відмінила проведення конкурсів й уклала тимчасовий договір на перевезення з ЛПЕ. Працівники комерційної фірми натомість пікетували міськраду і обласну державну адміністрацію. Натомість Луцький міський голова Микола Романюк заявив про те, що такими акціями комерційна фірма намагається тиснути на владу, аби задовольнити свої бізнесові амбіції.
Нині ж, коли мова йде про ухвалу Львівського апеляційного суду, відповідно до якої мерія таки мусить укласти договори на перевезення на маршрутах №16 і №25 з ТзОВ ВТП «Санрайз», виконком не підтримав відповідний проект рішення.
За словами Дячука, як тільки міськрада отримає повний текст ухвали фахівці почнуть готувати касаційну скаргу.
Директор товариства «Санрайз» Юрій Девіцький заявив під час засідання, що виконком має розуміти - «невиконання рішення судів тягне за собою кримінальну відповідальність».
А керівник Луцького підприємства електротранспорту Іван Грицанчук висловив сумніви щодо того, чому «Санрайз» виграє судові справи в Львівському апеляційному суді. «Ми знаємо, що факти є такі, що у Львові завжди на користь «Санрайзу» ухвалюються рішення. Пропоную не приймати рішення в сторону «Санрайзу», а готувати касацію»- наполягав керівник комунального підприємства.
Тим часом перший заступник прокурора міста Микола Біляк наголосив, що виконати рішення суду треба негайно, і звісно можна подавати касаційну скаргу.
Втім, за результатами голосування проект рішення члени виконкому не підтримали.
Зауважимо також, що під час засідання виконкому було підтримано проект рішення про оголошення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування №25 «Забороль – Карбишева» та №29 «Володимирська - Карбишева». На запитання директора «Санрайзу», чому маршрут іменується 25-им, Рустам Дячук відповів, що до того, за який тривають суди цей нібито стосунку не має, бо курсує за іншою схемою руху, аніж той №25, що мав назву «Володимирська –Карбишева».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
пасажир Показати IP 21 Червня 2012 15:31
підписати договір з Санрайзом і відразу розірвати за порушення умов перевезень (гидкі маршрутки, порушення графіку руху, відсутність GPS та ін.) А ще перевірити як платить Санрайз податки (особливу увагу звернути на ПДВ, враховуючи відсутність квитків у їх маршрутках). Тоді і демонстрацій протесту не буде і депо хоч якісь кошти заробить, а не баригі.
Зрячий пасажир Санрайзу. Показати IP 21 Червня 2012 15:46
От знову почалося:...гидкі маршрутки,порушення графіку руху,відсутність GPS та інше.Писака,Ви,шановний пасажир,добрий,ще й,можливо,за гроші.Як це ви можете проконтролювати порушення графіку руху???Ви що,маєте всі графіки рухів усіх "Санрайзовських " маршруток???На рахунок "гидкі маршрутки"- а хто Вас бачив???Відсутність GPS- це група яка по зору у Вас???Набридло цей "брєд" читати.
Фанат до Зрячий пасажир Санрайзу. Показати IP 21 Червня 2012 22:52
От і видно голєвського чоловічка
Це так і було задумано до Фанат Показати IP 22 Червня 2012 10:57
Молодець,впізнав.
парковщик Показати IP 21 Червня 2012 16:57
Три судових рішення виносять ухвали про заключення договорів з Санрайзом зас.прокурора міста каже що потрібно заключати договори а виконком ні!!! Тому-що на цих маршрутах їздять китайські автобуси кума МЕРА. І де ви бачили щоб ЧЕРНУХА проголусував проти ВАЙМЕНА і ГОРДІЯ. Синка-зятька який піклується цими автобусами
пп Показати IP 21 Червня 2012 17:37
а зрячий пасажир бачив 100% пасажирів у своїх маршрутках обілечених -чи тут вже і незряча.
маха Показати IP 21 Червня 2012 22:28
сьогодні мала нагоду проїхати маршр №12 від заводу до 33 кв.один люк, бокове тільки одне вікно відкривається , інші глухі. поки їхала , всі хто тільки заходив скаржились за задуху в авто. треба щось робити.
Здрасте Показати IP 22 Червня 2012 00:23
Шановні, ДЕПо не заробляэ на цих маршрутах. Маршлути ЛПЕ 15, 15а, 9, 9а, 20 і то їх вже розполовинили з приватниками. Розберіться хто кого криє, а потім коментуйте.
SET Показати IP 22 Червня 2012 08:45
"За словами Дячука, як тільки міськрада отримає повний текст ухвали фахівці почнуть готувати касаційну скаргу". Пане Дячук, ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту проголошення. І подача касаційної скарги не зупиняє її дії! Я не підтримую Санрайз, але має бути елементарний порядок, програвати треба вміти. На місці Санрайзу я б звернувся в міліцію чи прокуратуру із заявою по 382 КК України (невиконання рішення суду)... А то дожилися, що якісь депутати вже насесії будуть вирішувати чи виконувати їм рішення суду... Брєд!!!
Лучанка Показати IP 22 Червня 2012 10:18
Яка різниця кум мера чи чорт перевозить людей, вони всеодно за 16 платять оренду для Депо, а якщо віддати лисиці маршрути то депо нічого не матиме. Взагалі треба всі маршрути віддати держ.підприємству, а тій хай здають в оренду, і покращеться фін стан під-ва.
До слова Показати IP 22 Червня 2012 12:07
4 роки чи навіть більше депо займається перевезеннями на самих рентабельних маршрутах,де покращення фін. стану. Краще тупі не лізлиб зі своїми коментами.
До слова Розумному Показати IP 22 Червня 2012 13:09
Видно який ти розумний, коли приватники платять з/п тільки на бумазі, а в Депо водії кожен день собі беруть, щей в кінці місяця 2000 отримують і в приватники кондуктьрам не платять. Тошно від таких розумних.
до слова ,далі Показати IP 22 Червня 2012 14:43
можливо ти залетіла,якщо тошнить.А ти в бізнес зі своїми граблями.
до слова ,далі Показати IP 22 Червня 2012 14:45
можливо ти залетіла,якщо тошнить.А ти в бізнес зі своїми граблями.
знаючий Показати IP 22 Червня 2012 17:04
Будівельники юристи керують транспортом аж губи в них трасуться.А попередні будинки збудовані ними тріщать по всіх швах теплокомпанія стоїть на колінах Кращі маршрути в місті 15. 15а 9 9а для них вже збиткові.Відібрали в людей напрацьоване накатане і те не змогли втримати.15 автобусів ЛПЕ розібрало розкрутило а мабудь за них платила громада міста стоять в депо і не везуть ні копійки ГОСПОДАРІ ТРАНСПОРТНІ
Далі, далі Показати IP 22 Червня 2012 21:39
Да, залетіла на ВН. А ти сходи провірся, а то граблі мерещаться.
пан юрист Показати IP 2 Серпня 2012 17:21
прочитав коментарі. відразу видно хто де працює) смішно та й годі.
пасажир Показати IP 23 Лютого 2013 12:43
Колгосп та й годі!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus